hushåll produkt som minskar hårväxt på benen

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-06-25
Hårborttagning tekniker som vaxning och SÖTNING inte bara ta bort hår på benen , men håll håret från att växa längre tillbaka än tekniker som rakning . SÖTNING Lösningen är enkel att göra med lätt att hitta ingredienser och det kan användas på alla områden av kroppen för att ta bort hår . Stora delar av benet hår kan tas bort snabbt och naturligt att använda SÖTNING metod

Använda SÖTNING att minska hårväxt på benen

Med hjälp av en teknik som SÖTNING förhindrar ben hår från snabbt växande tillbaka , eftersom det tar bort hela håret istället för rakning som endast skär hår av vid hudytan .

En sugarpaste kan göras med 1 /4 kopp citronsaft , 1 /4 kopp vatten och 2 koppar socker . Värm blandningen till kokpunkten och sedan minska värmen och låt sjuda i ca 25 minuter , tills tjock och gyllene färg . Ta blandningen från värmen och låt den svalna i minst 15 minuter . När SÖTNING pasta har svalnat , flytta den i en behållare med en topp . En godis termometer kan användas under uppvärmning av att säkerställa att blandningen är uppvärmd nog , till en " fast boll " godis skede , vid 246 grader Fahrenheit.

SÖTNING pasta kan användas varm eller kall . För att använda det varmt , värms pasta appliceras på benet och en remsa av tyg placeras över den. När pastan har satt , är tyget drog snabbt undan liknande vaxning . För att använda pasta kall , ta bort en del av pasta och göra den platt och 1 /8 till 2 /4 tum tjock med handflatorna . Tryck SÖTNING klistra över håret och huden och tryck ordentligt . Håll huden så att den är spänd , och snabbt dra klistra i motsatt riktning mot hårväxten . Samma stycke pasta kan återanvändas på andra ställen på hår tills det har blivit för varmt och klibbigt att arbeta med . Efter alla områden av hår tas bort , tvätta huden med varmt vatten för att avlägsna eventuella rester av socker .

Previous:nothing Next:tecken och symtom på halsfluss i småbarn

Relaterade artiklar


 • graviditet proteinrik kost menyn
 • Varför är utsöndringsmekanismerna system viktigt ?
 • hur du förlora din vikt med acai bär
 • ekonomisk hjälp för tidigt födda barn
 • hur många kalorier per dag för de äldre ?
 • hur man förebygger graviditetsillamående
 • hur man: vårdgivare behöver hjälp för
 • effekter av dataspel för barn
 • Definitionen av fysisk misshandel av äldre
 • ansträngd hamstring symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com