innehållsämnen i Vicks vaporub

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-06-11
Familjer har använt Vicks VapoRub i årtionden . Det är en vanlig åtgärd för förkylning , trängsel och även feber . Föräldrar Placera tjock salva på bröstet , ryggen och fötter av ett barn. Vuxna använder det också. Även om vissa av ingredienserna Vicks VapoRub är giftiga ensam och i stora mängder , kommer de tillsammans fram en åtgärd som har kämpat förkylningar sedan början av 1900-talet .

Levomenthol

Den aktiva beståndsdelen i Vicks VapoRub är levomenthol . Det är en solid vit kristall med en mintig lukt . Det hjälper att ge Vicks VapoRub dess karakteristiska lukt . Levomenthol ensam kan orsaka dermatit ( utslag ) , men när den löses in i VapoRub formel är det helt säkert .

eukalyptusolja

Denna aktiva substansen ger Vicks VapoRub undertecknandet lukt och ångor . Du kan använda eukalyptusolja ensam eller hitta det i flera andra produkter som munvatten . Enligt National Institutes of Health, gör denna olja Vicks VapoRub att fungera som en avsvällande och erbjuda inflammation lättnad .

Kamfer

Kamfer kommer från blad och bark av en kamfer träd . Det bidrar också till ånga kvalitet Vicks VapoRub . Det är dock olagligt att använda en lösning av mer än 11 procent kamfer . Lyckligtvis använder Vicks bara 5 procent . Denna ingrediens gör Vicks VapoRub ett ämne som du inte kan svälja eftersom kamfer överdosering kan få allvarliga effekter , inklusive död .

terpentinolja

Ett utdrag av tall , är terpentinolja också giftigt vid förtäring . Används som färg lösningsmedel , terpentin också som ingrediens i Vicks VapoRub . Det hjälper också att skapa Vicks 'signatur ångor.

Hjälpämnena

Cedar blad och muskot oljor bidra till att skapa doften av Vicks VapoRub. Stearylalkohol tjockare lösning av grädden. Laureth 7, som kommer från etylenoxid och lauryl alkohol, tjänar emulgeringsmedel. Poloxamer 124 gör att lösningen många fasta och flytande komponenter smälta in en homogen lösning.

Petrolatum

Denna ingrediens utgör slemmiga, fet kvalitet Vicks VapoRub som gör det möjligt att sitta på bröstet och undersidan av foten. Ångorna kan då öka till minska belastningen på den användaren utan att absorberas för snabbt in i huden.

Previous:nothing Next:ansträngd hamstring symtom

Relaterade artiklar


 • användning av en livmoder dilator
 • hur man odlar örter för en förångare
 • embryo hjärtslag ränta myter
 • hur man använder en potta personsökare att stoppa sängvätning
 • ansträngd hamstring symtom
 • Vad händer om mjälten tas bort ?
 • musik och hjärnans utveckling hos små barn
 • riskerna med Mirena spole
 • Vad är några hushållens syror & baser ?
 • Vilka är orsakerna till ett anbud mjälte?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com