kanal rengöringsmetoder

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-06-22
Oavsett om du vill förbättra kvaliteten på ditt hem luft eller jaga ut några odrägliga gnagare, med din luft renas kanaler är en bra lösning. Rengöring av luftkanaler inte bör ske kontinuerligt på grund av eventuella skador på ledningar, men att veta vilka metoder finns tillgängliga och som kan vara bäst för dig kommer att hjälpa när det är dags att blåsa ut dammet som har blåsa i.

Power Vakuum /Air Sweep Metod

Detta är den dyraste metoden, men den mest grundliga. Men eftersom den gör ett så bra jobb "suger" ut smuts, har makt vakuum varit känt för att orsaka skador som kan resultera i ett behov av kanal reparation. Dammsugarslangen är installerad i ett avsnitt i kanalsystemet. Det kan verka som det vakuum makten skulle inte vara lika stark i mer avlägsna kanal områden, men genom att installera vakuum i kanalen, en jämn dra hela kanalsystemet skapas. Med vakuum på, är mekaniska penslar skickas genom ledningar att driva bort och skjut några större skräp mot vakuum. Sedan är tryckluft pumpas genom ledningar att avlägsna damm kvar av borstar . Slutligen , om så behövs , är andra olika typer av penslar som används för att ta bort allt som kunde ha möjligen hållas under de föregående stegen .

Kontakta städmetod

Men inte lika grundlig som det maktvakuum metoden, kontakta rengöring metod är mycket billigare och säkrare på ledningar och ventiler . Det som ser ut som ett stort arbete vakuum med en omfattande mängd av rör och tillbehör är det bästa sättet , men det mesta av det arbete som den person rengöra kanaler . I stället för att haka vakuum upp till kanalen och låta vakuum göra jobbet , är ventilerna bort och kanalen renare , med ett antal olika utvidga slangar , rensar kanalerna med hjälp av en snurrande borste . Nackdelen är att om du hyr en mindre-än-engagerade företag , är kanalerna endast rengöras så långt tillbaka som den person som kan nå . Men om du shoppa runt och hitta en med ett gott rykte , kommer din ledningar får en grundlig rengöring utan risk för skadade ledningar . Ett bra sätt att avgöra kvaliteten på ett företag genom att ta reda på hur många människor kommer att sändas på jobbet och hur länge processen bör ta . Vissa företag kommer bara att spendera en till två timmar , när det verkligen vad du vill är ett företag som kommer att arbeta mellan fyra till åtta timmar.

Allmänna tips

Några företag rekommenderar att du har en kemisk tätningsmedel appliceras på insidan av dina kanaler för att förhindra bakterier och mögel från att växa inuti ledningar . Det har emellertid inte varit tillräckligt med forskning för att bevisa att tätningsmedlet faktiskt fungerar som tillägg till huruvida kemikalien orsakar några negativa hälsoeffekter .

Previous:nothing Next:ekonomisk hjälp för tidigt födda barn

Relaterade artiklar


 • hur man mäter för foten vilar på en rullstol
 • hur man håller luften i ditt hem från att vara torr
 • nötkreatur ympning material i cystocele reparation
 • kanal rengöringsmetoder
 • hur man ska leva till 100 år gamla
 • hur man kan förebygga Tinea cruris ( Jock Itch )
 • hur man får fastare bröst snabbt
 • funktion av höger kammare
 • verktyg för de i rullstol
 • Hur säker är manlig förbättring droger?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com