tio tecken på att du får i ett våldsamt förhållande

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-06-17
missbruk relationer inte få ett utbrott inte ur det blå . Det finns alltid åtminstone några varningssignaler om att en relation är förnedrande och att din partner har missbruk tendenser . De olika varningssignaler som du får i ett våldsamt förhållande tenderar att uppvisa sig i kluster . Med andra ord, börjar din partner att visa mer än ett av dessa tecken på en gång .

Ökad Argument

Ett tidigt tecken på att du får in ett våldsamt förhållande är en ökning av argument . I själva verket kan du uppfattar att din partner är frammana skäl att påbörja diskussioner med dig .

förnedrande Språk

Användningen av förnedrande språket är en annan indikator på ett våldsamt förhållande . Inledningsvis kan din partner vara ursäktande för att använda förnedrande språk . Men med tiden kommer användningen av sådana språk ökar och din partner anklagar dig för att ha orsakat dessa utbrott .

Control i Hem

Kontroll av dina aktiviteter i ditt eget hem är ett tecken på att du är på väg in i en potentiellt otillbörligt förhållande . Din partner kommer att börja direkt och kritisera hur du utför uppgifter i och runt huset .

Övervakning

Ett tecken på ett våldsamt förhållande är din partner övervakar dina aktiviteter , din post , dina konversationer telefon och din tid på Internet .

Begränsning av aktiviteter

Ett tecken på att du får in ett våldsamt förhållande är din partner att införa begränsningar dina aktiviteter . Till exempel, om du regelbundet njuta av en viss hobby eller rekreation sträva börjar din partner att schemalägga händelser som krockar . I slutändan, är det förbjudet din partner dig från dessa aktiviteter.

Limiited kontakt med familj och vänner

Som ett våldsamt förhållande utvecklas, kommer din partner att börja begränsa den kontakt du har med familj och vänner. Till en början kommer din partner använda skuld som ett sätt att begränsa din kontakt, vilket innebär att du inte spenderar tillräckligt med tid med honom. Så småningom förövaren utvecklar reglerna strikt begränsa dina kontakter med andra människor, särskilt om denne inte är med.

Förringa

En relation sjunker mot missbruk tenderar att inkludera förminskande. Förövaren förringar och minimerar vad du gör, tänker och säger. Förringa är ett verktyg som används för att kontrollera dig och försämra din självkänsla.

Utseende

En annan indikator på att din relation är långt ifrån frisk och blir missbruk är din partner som gör allt negativa kommentarer om ditt utseende. Dessutom, din partner faktiskt kommer att börja diktera vad du bär, hur du gör ditt hår och hur du utför andra kroppsvårdsprodukter uppgifter.

Rage

Så småningom, ilska som visas av din partner går till en ny nivå. I många relationer som blir kränkande, börjar din partner att ställa ut raseri. Dessa våldsamma utbrott många gånger är en föregångare till fysiskt våld.

Hot om fysiskt våld

hot om fysiskt våld är ett tydligt tecken på ett våldsamt förhållande. Betecknande, hot om fysiskt våld är vanligtvis en mycket omedelbar föregångare till faktiskt våld.

Previous:nothing Next:näring källor till omega 3

Relaterade artiklar


 • huvudvärk med yrsel hos barn
 • ungdomar hypertyreoidism symtom
 • Definitionen av fysisk misshandel av äldre
 • Vad gör binjuren producerar när du är rädd eller arg ?
 • hur man tar hand om en mamma med minnesproblem
 • hur man kan bli av tånagelsvamp av skor
 • Hur säker är manlig förbättring droger?
 • funktion av höger kammare
 • hur man kan jämföra bentätheten
 • Vilka är orsakerna till ett anbud mjälte?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com