DIY plast Glasögonbågar reparation

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-22
Glasögonbågar finns i ett stort urval av stilar och former . Val för material glasögon bildruteintervall av titan till plast. De kan också bryta vid olämpliga tillfällen . Även tjocka plastramar kan bryta . Det finns några provisoriska reparationer som du kan göra hemma som kommer att arbeta fram till ramar kan vara professionellt repareras eller nya glasögon kan köpas

Reparera Bridge

Bron i plast monokel ramen är benägna att gå sönder . Detta område är svårt att reparera permanent , så eventuella reparationer som utförts på bron är en temporär fix . För en snabb reparation kan du använda tejp och linda den runt bron. Det är inte ett bekvämt sätt att bära glasögon , men det kommer att fungera tills leveranserna till hands att göra en annan typ av reparation . För en bättre lösning , använda en limpistol eller superlim för att sätta plastramen bitar ihop igen. Håll ihop tills limmet har satt . Bli inte limma på linserna , eftersom det kan vara svårt att ta bort .

Reparera Repor

Plast glasögonbågar kan repa, och även repor inte försämrar kvaliteten på visionen, kan de vara ointressant. Om färgämnet går hela vägen genom plasten monokel ram, polera början med en nagelfil. Kontrollera betyget spiken filen är bra. Använd inte en grov nagelfil på plastram. Ett annat alternativ är att köpa en plast polska eller smycken polera och använda polish till polera scratch.

Reparera templet

Som templen i plast glasögonbågar är stress punkter, de är ett gemensamt område med brott. Använd tejp som en snabb fix, men när det är möjligt att bryta ut den limpistol eller köpa några superlim och användning på templet bitar.

Mjukar upp plast glasögon Ram

Det är inte alltid bekvämt att gå till en optisk butik för nödvändiga reparationer eller justeringar. Plast glasögonbågar kan justeras eller repareras genom att mildra de ramar. Detta förfarande kan fungera för lagning en trasig bro eller trasiga bitar tempel. Placera en skål med vatten över värme tills det kokar. Som det kokar, hålla glasen över pannan. Använd handskar för att skydda händerna från ånga brinna. Kontrollera plast glasögonbågar för avhärdning. När plasten är mjuk nog att arbeta med, skjuta ett litet stift i ena kanten av den trasiga bit och tryck andra brutna kanten till den andra änden av pinnen. Detta förbinder de två delarna. Jämna ut plasten så mycket som möjligt medan den fortfarande är relativt mjuk. Använd denna uppmjukning metod för att justera hörlurarna när de inte passar precis lagom. Lägg inte plast glasögonbågar direkt över öppen eld.

Previous:nothing Next:kan brist på vatten orsaka ångest & depression ?

Relaterade artiklar


 • vad testresultaten visar klimakteriet?
 • hur man håller lättja ut av ditt liv
 • över disk behandling för överaktiv blåsa
 • hem rättsmedel för småbarn torr hårbotten på vintern
 • Vilka är riskerna för en 4d graviditet ultraljud ?
 • hur du gör din nyårslöfte en livsstil
 • skadliga effekter av strålning till ett mänskligt embryo
 • Hur vet jag när mitt barn behöver en stelkrampsspruta ?
 • graviditet proteinrik kost menyn
 • effekterna av dextrometorfan missbruk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com