den Gotti kost

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-07-21
Mest kost böcker där ute är anpassade för vuxna , mycket få lösa några av de specifika kost behov och drivkrafter av tonåringar , särskilt pojkar . En av de böcker som talar till tonårspojkar som letar efter ett hälsosamt sätt att kost och förbli slank är The Gotti Diet . Frank Gotti Agnello , som medverkat i TV : s " Growing up Gotti ", fick diagnosen som sjuklig fetma vid 13 års ålder , deponering vågen till 255 pounds . Under det kommande året , förlorade han 80 pounds och har hållit det. De erfarenheter som inspirerade honom att skriva en förnuftig bok om hur han gjorde det .

sju steg Plan

Gotti Diet kretsar kring en sjugradig plan . Steg 1 och 2 kräver att du bekräftar att du har problem med vikten , och att be nära och kära för att hjälpa och stödja dig i dina ansträngningar viktminskning . Steg 3 ber dig att skilja dig från din vikt från hur du känner dig själv för att hålla dig positivt under viktminskning processen . Steg 4 beskriver föra en matdagbok så att du blir medveten om några mönster bakom ditt ätande . Steg 5 undervisar och uppmuntrar dig att förändra din kost och bättre val av livsmedel . Steg 6 pressar fallet för arbetet som en viktig del av viktminskning . Steg 7 diskuterar tyngdlyftning och hur få muskler kan hjälpa dig gå ner i vikt . Den talar också om till förmån för hjärt till din diet och din hälsa.

Gotti strategin för mat

Gotti tar ett mycket praktiskt tillvägagångssätt, läran om en kontrollerad mängd , ersätta fettsnål val för fettrik mat och hur man äter enligt matpyramiden . Några av de mest värdefullt innehåll för tonårspojkar är förslag på hur man ska hantera grupptryck när det gäller mat och hur man framgångsrikt äta ute samtidigt på en diet . Denna bok lär också några grundläggande hälsosam matlagning recept och tekniker, som är till hjälp för tonåring pojkar nu och senare .

Motion och Fitness

Gotti tillbringar mycket tid att prata om motion och hur dagens tonåringar inte får tillräckligt . Han erbjuder sätt att införliva mer motion i en tonåring vardag , samt går över rekommenderade tyngdlyftning övningar och en träningsrutin . Det har varit en del kritik för några av de tekniker han beskriver , men tonåringar kan alltid hänvisa till andra fitness experter på korrekt form för dessa övningar en gång Gotti hjälper dem att förstå hur viktiga de är till kosten .

bibehålla idealvikt

långsam, jämn viktminskning och positiva livsstilsförändringar främjas här , som ställer det i linje med framgångsrika program , såsom Viktväktarna . Dessa typer av program har visat bättre resultat för att upprätthålla viktminskning , eftersom de undervisar utveckling av hälsosamma vanor och lära hållbar inställning till kost och motion .

Previous:nothing Next:Vad är hybrid kontaktlinser ?

Relaterade artiklar


 • över disk behandling för överaktiv blåsa
 • huvudvärk med yrsel hos barn
 • musik och hjärnans utveckling hos små barn
 • Hur får man en DNA- test gjort medan du är gravid
 • Vad är hybrid kontaktlinser ?
 • ungdomar hypertyreoidism symtom
 • verktyg för de i rullstol
 • mest effektiva sätten att stimulera ny hårväxt
 • bilbarnstol säkerhet för barn i mickar
 • återhämtningstiden från en c - sektion
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com