diabetes dtour kost

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-07-10
Utvecklat av redaktionen på tidskriften förebyggande och publiceras i bokform i 202C Diabetes DTOUR Diet är utformad för att smälta bort oönskade pounds , ger en energikick och kraftigt minska blodsockernivån . Dess författare hävdar att folk som följer dieten för så lite som sex veckor kan utföra alla dessa mål samtidigt äta mat som inte bara är nyttig utan också riktigt läckra

Fat-Fighting Fyra

I hjärtat av denna diet plan , enligt en artikel i april 2009 frågan om näringslära , är fyra näringsämnen som kosten skapare dub den " fett -fighting fyra . " De supernutrients är fiber , vitamin D , kalcium och omega -3 fettsyror , som alla är användbara i sin egen rätt att främja viktminskning och balansera blodsockret . Men när åts tillsammans , enligt Dr Francine R. Kaufman , medicinsk rådgivare för boken , är deras effektivitet förstärks väsentligt. Kaufman är chef för Centrum för Endokrinologi , diabetes och metabolism vid Children's Hospital i Los Angeles .

hur kosten fungerar

DTOUR diet plan har tre huvuddelar . De är ganska enkelt och okomplicerat , men för att få framgång som programmet erbjuder , är det viktigt att deltagarna samvetsgrant följa alla tre aspekter av planen , var och en fungerar hand i hand med de andra . Det första kravet är att du inkluderar livsmedel som är rika i fett-striderna fyra i ditt dagliga meny .

Bra källor för fiberproduktion, enligt en artikel på CBSNews. com , är brunt ris , korn , havregryn , havrekli , äpplen , citrusfrukter , morötter , bönor och fullkorn bröd och spannmål . Högt i D-vitamin berikade fettfri mjölk, schweizisk ost, lax, makrill, tonfisk, sardiner och berikade av hela korn av spannmål. Bra kalcium källor är grönkål, spenat, vita bönor, broccoli, låg fetthalt mejeriprodukter och fettfri mjölk. Livsmedel som innehåller mycket omega-3 inkluderar lax, räkor, tonfisk, valnötter, tofu, berikad ägg, lin och linfrö olja.

andra, äta ungefär var tredje timme under dagen så att vid dagens slut du har förbrukat tre huvudmål och två mellanmål. Äta oftare, även om de belopp du äter är mindre, kommer att hålla hungern under kontroll och att upprätthålla sunda energinivåer.

Slutligen råder sträng portion kontroll. På så sätt, även om du äter oftare, kommer det totala beloppet konsumeras hållas inom gränserna.

Vad andra säger

I en kort genomgång av DTOUR i december 22, 202C frågan om USA Today, Libby Downs, en klinisk dietist på New Yorks Montefiore Medical Center, säger diet "integrerar vetenskaplig forskning och recept på ett vänligt, icke-hotfull röst. " I sin översikt av DTOUR, DietsInReview. com räknas till planens proffsen att ingen kalori-räkning krävs tillåtna livsmedel är läcker, kan det följas genom boken eller online, och det verkligen hjälper till att sänka blodsockernivån. På nedsidan, sade den boken var fokuserade nästan uteslutande på mat och kost och hade lite att säga om motion.

Previous:nothing Next:effekterna av dextrometorfan missbruk

Relaterade artiklar


 • strivectin hals grädde ingredienser
 • vad testresultaten visar klimakteriet?
 • hur många gram ska min nyfödda äta ?
 • gulsot hos nyfödda barn på grund av ABO
 • Hur vet jag när mitt barn behöver en stelkrampsspruta ?
 • hur man håller lättja ut av ditt liv
 • östrogenets roll i myom
 • hur många kalorier per dag för de äldre ?
 • hypertoni och genetiska sjukdomar
 • mjälte infektioner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com