hur du gör ditt liv lycklig och balanserad

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-07-28
Känner du dig innehåll men inte nöjd? Är du förlora sömn , inte äta ordentligt och kommer ner med förkylningar och andra virus ? Dessa är alla symptom på behovet av bättre balans i ditt liv. När du uppnå det , kommer du att känna sig lugnare och gladare . Här är några områden att undersöka och några förslag för att få ditt liv i bättre balans

Du behöver : .
kalender lösning som kan skicka påminnelser till din e-post eller telefon


1 .
arbeta är bra för dig . Det håller maten på bordet , håller dig aktiva och engagerade och ger dig en känsla av tillfredsställelse. För mycket arbete, men kan leda till hälsoproblem och skadade relationer. Åldern på elektronik har inte lett till mer fritid, utan snarare att längre arbetstider och mer stress. Worldwide, 22% av löntagarna spenderar mer än 48 timmar i veckan på sitt jobb. I USA, känns 1 av 3 anställda kroniskt överarbetad.

Det har sagts att ingen på sin dödsbädd säger: "Jag önskar att jag hade tillbringat mer tid på arbetet. " Fundera över om du skulle bli lyckligare med ett mindre hus och mer tid att spendera med din familj eller att ägna sig åt fritidsaktiviteter. Många människor har uppnått detta genom handel lukrativa, stressigt jobb för jobb med regelbundna tider, mindre stress och lägre lön. Det är ett modigt och dynamisk beslut som har lett folk till ett bättre liv. Du kan vara en av dem.
2.
PLAY är också bra för dig med måtta. Det fräschar upp dig och gör dig lycklig. Skratt frigör endorfiner, våra kroppar "naturliga smärtstillande medel. Men rekreation kan förlora sitt överklagande när du spenderar för mycket tid på det. Spela ska vara en motiverande belöning för det arbete vi gör.

Om du är beroende av TV , videospel eller någon annan fritidsaktivitet , prova PLANERING din kväll eller helg snarare än att låta den utvecklas utan riktning . Inkludera en mängd olika aktiviteter . Se några av dessa är med din familj och /eller vänner . Du kommer att upptäcka att det svåra är att ändra uppgifter , men du kommer att njuta av nästa aktivitet lika mycket . Vid slutet av en vecka , kommer du att vara stolt över ditt nya , balanserat liv .
3 .
dyrkan är ofta förbises i dagens värld . Många religioner främja krig , lägga sig i politiken , och täcka upp dåligt beteende av sina präster . Fonder bidragit är felaktigt och människor inte känner sig älskade och omhändertagna . Jesus sade den tid skulle komma då människor skulle vara " som får utan herde . " Men han lämnade inte oss utan hopp .

Jesus sade också , "Lyckliga är de medvetna om sitt andliga behöver . " ( Matt 5:3) Men hur uppfyller vi behöver? Gud gav oss sitt ord Bibeln för ett syfte . Och detta är inte ett " mysterium ", som vissa tror . Jehovas vittnen är kända för att erbjuda bibelstudier utan kostnad för alla som är intresserade . ( Se länk för kontaktinformation under resurserna nedan. ) När du har lärt sig vad Gud vill att du ska veta och göra , kommer ditt liv att få en ny mening och syfte . Varför inte börja idag för att utveckla den andliga sidan av ditt liv . Du kommer att bli mycket lyckligare när du gör .


Previous:nothing Next:hur man känner igen tecken på en hjärtinfarkt

Relaterade artiklar


 • hur man kan jämföra bentätheten
 • Växter & naturliga kosttillskott för klimakteriet symtom
 • livmoderhalscancer twinges och tecken på tidig graviditet
 • hur man håller friska i skolan
 • personliga tillfrisknande planering för drogmissbruk
 • varför är svullnad runt ett sår bra ?
 • Barnmorska förfaranden
 • hur man får fastare bröst snabbt
 • Hur sluta röka så smärtfritt som möjligt
 • hur man behandlar en förkylning under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com