hur man gör en nyårslöfte att du kan hålla

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-07-12
Oavsett om du firar jul, Kwanza, Hanukah, den semester med alla de liv och rörelse, och ytterligare ett år är nu snart slut. Detta är en tid då de flesta av er börja tänka på den kommande nya året och vad vi vill göra annorlunda för att förbättra oss själva, våra liv, våra hem. . Den fruktade "nyårslöfte"
1.
En nyårslöfte inte behöver kännas som en sådan drar, en fruktansvärd, hemsk rädsla. Det första steget i att tankeprocess är att starta små.
Alla vi vill ha framgång i vad vi gör för att vara ögonblicklig , men vi måste vara realistiska . När jag skriver detta är jag också påminna mig att " leva som jag lär " . Det är bara naturligt att tänka på ett liv förändring vi vill göra , föreställde längs hela slutresultatet . Men det finns många steg att ta för att komma till den fas vi är föreställande . När du planerar förändringen i ditt liv och du bara fokusera på " slutresultatet " , är du ställer dig upp att misslyckas innan du ens startar . Baby steg är hemligheten till framgång.
2 .
Nästa steg är själen sökprocessen att tänka vad du förändring i ditt liv , vad du vill göra för dig själv , ditt liv , Din familj . Vill du gå ner i vikt , äta hälsosammare , sluta röka , sluta svära , byter jobb /karriär , trots de förbättringar du känner ett behov av att åstadkomma ? Gör dig själv en lista över alla dina tankar och sedan prioritera dem . Men bara plocka en eller två av dina främsta prioriteringar att starta . När allt är ditt mål framgång . .
3
Nästa steg är att utföra din resolution av val-Nu ska vi ta en titt på dina alternativ och den listan som du har gjort . Om en av dina alternativ är att gå ner i vikt /äta hälsosammare för det kommande året , se dina mål är mycket genomförbart . Även om du vill att förlora 50 pounds , det är inte ett realistiskt mål att börja med . Snarare ställa dig på att starta en god hälsosam kost plan med en liten målet en u00A3 5 förlust för att starta , sedan belöna dig själv med något speciellt ( ej livsmedel) efter att du når det målet . Upprepa detta steg tills du är nöjd med vart du ska och vad du uppnår dag efter dag, vecka för vecka.

Om alternativet är att sluta röka , igen sätta upp små mål , skära ner först , ersätta den vanan genom att tugga på tuggummi eller ett strå ersätta cigaretter eller andra röka enhet med något annat i handen vid den tiden, prova plåstret , den Nicorette tuggummi , någon av de många tillgängliga sluta röka enheter och återigen belöna dig själv för varje vecka av framgång på vägen . Jag gjorde det och du kan också .
4
Vad du än väljer att ändra i ditt liv , kom ihåg dessa tips-. Oavsett dina planer eller mål för det nya året , hålla dem realistiska , börja med dessa baby steg , kompensera dig själv varje steg på vägen med något man älskar att ha och /eller gör och fokusera på kort sikt resultat , varje litet steg på vägen. Du kommer att slutligen se till att lång väg kvar eftersom det leder till den framgång du så innerligt förtjänar . . och om det är en sann dröm om ert, inte på något sätt ge upp . Detta kan vara året för att nyårslöfte att vara en säker realitet snarare än en olycklig dröm om det förflutna .


Previous:nothing Next:hur man håller friska i skolan

Relaterade artiklar


 • hur man mäter för foten vilar på en rullstol
 • nötkreatur ympning material i cystocele reparation
 • hur man tar hand om ett barn med många allergier
 • näring källor till omega 3
 • Vilka faktorer påverkar fysisk utveckling?
 • hur man kan få gratis receptbelagda antibiotika
 • hur man undervisar barn om muskelsystemet
 • ungdomar hypertyreoidism symtom
 • Vilka är riskfaktorer för en hjärtattack i tonåren ?
 • Hur sluta röka så smärtfritt som möjligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com