hur man kan sträcka en muskel spasm i din hamstring

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-07-02
Hamstring kramper är en vanlig åkomma och kan orsakas av många faktorer. Långa dagar sitta vid ett skrivbord kan göra individer mer benägna att hamstring kramper , särskilt om de deltar i idrottslig verksamhet . Som en stor muskel och en nyckel till rörlighet kan en hamstring kramp vara särskilt smärtsamt och handikappande . När en hamstring kramp strejker , följ dessa steg för att sträcka ut muskeln och förhindra en händelse

Stopp , Stretch och förhindra


1 .
Cease fysisk aktivitet direkt när upplever en hamstring kramp . Detta kan tyckas självklart, men de som försöker " kämpa igenom det " kan utlösa en allvarligare skada . En kramp är en ofrivillig och intensiv sammandragning av muskeln. Den förkortade och stram muskel är mottagliga för att slita och ligament skada om underströk vidare .
2 .
Sitt ner på marken med kramper benet rakt ut och tårna pekade uppåt för att lossa och sträcka ut kramp . Du kan förlänga andra benet eller lägga upp den, placera undersidan av foten mot knäet på den förlängda ben . Luta sig framåt försiktigt mot att dra av kramper muskeln . Börja långsamt för att undvika att riva . Lean djupare in i stretch som muskeln slappnar av. Du kan dra dig ned över knäet och håller sig i baksidan av benet eller foten om komfort och flexibilitet tillåter . Efter kramp har gått , fortsätter att sträcka muskeln i flera minuter att förhindra en ny debut .
3 .
Sänk risken. Inte alla kramper är påverkbara , men det finns saker du kan göra för att minska antalet och svårighetsgraden av kramper som du upplever . Om du spenderar lång mängder tid vid ett skrivbord , regelbundet ta pauser för att gå runt och stretch . Alltid sträcka före och efter träning. Slutligen bevara friska hydrering och kost . Dehydrering , samt brist på kalium, kalcium , natrium eller magnesium i kosten , kan leda till mer frekventa kramper .


Previous:nothing Next:hur man bifoga en baby mobil tjockare krubba skenor

Relaterade artiklar


 • hur många kalorier per dag för de äldre ?
 • Vad händer om mjälten tas bort ?
 • hur du kan maximera dina läkarbesök
 • Varför kan du inte äta grapefrukt när du tar en cholestrol sänkning statin ?
 • när ska du kasta ut hand lotion & makeup ?
 • hur att läka mjälten
 • vad är en normalt blodtryck för en kvinna ?
 • vad som påverkar TSH-nivåerna ?
 • progesteron kräm vs stolpiller
 • hur man kan jämföra kostnader för medicinska behandlingar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com