hur man tvättar bort tonsoliths och halitosis

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-07-29
Istället för droger efter andan eller svalg symptom, kan du använda bevattning och delar läkning av kroppen. När du tvättar bort bakterier, då kroppen kan läka

Du behöver:
Hydro Puls med Throat Attachment


1
Tillsätt varmt vatten. . till bassängen.
Halitosis eller dålig andedräkt kan påverka en persons sociala och ekonomiska livet. Vad orsakar dålig andedräkt och tonsoliths?
Om du snabbt eller inte tar tillräckligt med vätska, kan slem i munnen torkar upp och bakterier föröka sig och avger en lukt. Mun andas har andedräkt problem eftersom konstant luft som passerar över tunga och svalg torkar området och du kan få en lukt eftersom bakterierna inte spolas bort.
I postnasalt dropp, slem tätnar eftersom näsans flimmerhår går för långsamt. Detta förtjockad dränering gör att bakterier att föröka sig och orsaka lukt. Unken mat i tänderna eller en dental infektion kan också skapa ett andetag problem.
. Tonsolith hänvisar till den hårda, vita partiklar syns i tonsill kryptor eller hål. Ibland kommer de ut i munnen och är som en ost eller en sten . När de är stenhårda i tonsill , kan de fungera som en främmande kropp och orsaka irritation och obehag . Tonsill kryptor är djupa hål i tonsillerna . Matrester kan falla in och stanna kvar . Partiklarna förfall och kan orsaka lukt . Tonsoliths är ett särskilt problem för andetag, eftersom ordinarie munnen tvätta och tunga och tandläkare skrubbning inte når detta område . Inte heller gurgla Anledningen tonsoliths är vita är att vita blodkroppar som angriper bakterier är den färgen . Döda vita blodkroppar och bakterier ansamlas i tonsill kryptor . För tunga , desto djupare sprickor , desto mer sannolikt är det att matrester kan ackumuleras i dessa spalter . Vissa bakterier som produceras svavelföreningar är de värsta andetag brottslingar .
2 .
Steg två . Fäst Throat SKÖLJKANNA spets till Hydro Pulse Handtag Bild
vill ha trevliga andedräkt , använder en specialdesignad verktyg som ger en pulserande ström som är avsedd för tonsolith borttagning . En pulserande ström är 100 gånger mer effektiva för att avlägsna partiklar än en flödande ström . Denna pulserande hals ström fungerar som en kofot för att ta bort material från tonsill hålen . Med den speciella designen är bevattning trevlig och det finns ingen munkavle eller illamående .
3 .
. Justera pulserande flöde tryck . Punkt spetsen i diskhon och justera flöde till låga eller medelhöga
4 .
. Lägg halsen SKÖLJKANNA på höger sida av tungan . Var säker på att det är parallell med längden på tungan . Tryck inte ner tungan . Böja sig över diskbänken , som bugade sig . Titta på diskbänken avloppet .
5 .
. Sikta strömmen att gå bara på baksidan av den sista tanden . Böj över vasken så att du kan se i avloppet .
6 .
. Skölj om  u00BD bäckenet på höger sida . Stopp bevattning . Spotta ut tonsolith partiklar . Flytta halsen SKÖLJKANNA spets till vänster , vänd tippar över så att spetsen är avsedd för precis bakom sista tanden på vänster . Tryck inte ner tungan . Var noga med tips är parallell med längden på tungan . Nu vattna vänster tonsill . När bassängen är tom , stoppa och spotta ut tonsolith partiklar
7 .
. Fyll bassäng med varmt vatten. Använd nu hals tungskrapa som skrapa för tungan . Håll spetsen parallellt med tungan . Justera puls ström för komfort . Skrapa bakifrån och framåt .
8 .
efter andan problem på grund av nasal dränering , använd nasal infästningen av Hydro Pulse för postnasalt dropp och nästäppa .

Tips och varningar


 • halsen bevattning , justera trycket för komfort . Du behöver inte ha högt tryck , gör pulsering arbetet .
 • Håll längd av halsen spetsen parallellt med längden på tungan .
 • På halsen som du inte behöver salt , men du kan använda salt eller någon mun tvätt för smak .
 • Använd halsen bevattning vid det tidigaste tecknet på ont i halsen . Detta tvättar bort bakterier och ger healing faktorer till området .
 • chef måste böjas över så du kan se i avloppet så att strömmen inte kommer att gå ner i matstrupen.
 • Inte rekommenderas för barn under fem år .
 • Tryck nivå ska vara bekväm . Inget behov av högt tryck .
 • Använd inte halsen bevattning om du har feber , kontakta läkare .


 • Previous:nothing Next:hur du skyddar ditt barnbarn från att av misstag ta din medicin

  Relaterade artiklar


 • hur man kan jämföra bentätheten
 • Vad gör binjuren producerar när du är rädd eller arg ?
 • hur man kan bli av tånagelsvamp av skor
 • hur du kan maximera dina läkarbesök
 • hur man känner igen tecken på en hjärtinfarkt
 • ekonomisk hjälp för tidigt födda barn
 • kan du lagra mjuka kontaktlinser i vatten ?
 • ekonomisk hjälp för tidigt födda barn
 • familjeplanering kliniker i White Marsh
 • hur man kan sträcka en muskel spasm i din hamstring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com