naturligt bikini hårborttagning

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-07-04
Enligt Medline Plus , hur mycket kroppsbehåring en kvinna växer varierar beroende på en mängd olika faktorer . Men om du växer lite eller mycket , de flesta kvinnor kämpar med att hitta rätt metod för att bli av med oönskat hår . Naturliga metoder för bikini hårborttagning kan bli av med oönskat hår utan hårda ingredienser

SÖTNING

SÖTNING är en teknik som används av egyptierna i århundraden . Lägg till en kopp socker till en fjärdedel kopp honung . Pressa en halv citron (bara använda juice) i smeten och lite melass. Lägg också till 1 tsk. av majsstärkelse att göra en pasta-liknande konsistens.

Värm blandningen i mikrovågsugn i ca två minuter eller så kan du sjuda på spisen (använd låg värme). Testa blandningen och se till att det inte är tillräckligt varm för att bränna huden. Bred ett lager av blandningen på huden och lägg på ett band bomullstyg till området. Dessa finns på de flesta apotek.

Gnid tyget motsatt riktning mot hårväxten för en minut och upprepa denna process upp till tre gånger. Ta en dusch efter att ha avslutat denna process att skölja kvarvarande rester från bikinilinjen.

Salonger ofta erbjuda denna tjänst om du föredrar att lämna arbetet till proffs.

Affären Produkter

Apotek och naturlig mat butiker erbjuder en mängd olika naturliga produkter för hårborttagning. Leta efter en tea tree uppvärmning vax, som tar bort hår bikini och varar så länge som åtta veckor. Ekologisk hårborttagning kit kan också köpas på naturlig hälsokostbutiker.

Rakning

Att raka bikinilinjen kommer bli av med oönskat hår, utan kemikalier eller starka ingredienser. Enligt Mayo Clinic, inte rakning bikini hår inte ändra färg eller tjocklek när återväxt sker. Välj en rakkräm som är gjorda med naturliga ingredienser. Rakning varar inte så länge förfaranden som vaxning eller laser hårborttagning, men det ger en kortsiktig lösning.

Andra alternativ

Om naturligt hårborttagningsmetoder inte arbetar för bikinilinjen, anser laser hårborttagning. Detta är en medicinsk åtgärd som använder ljusstrålar att bli av med hår. Ljuset strålar folliklar mål hår, som förstör follikeln och förhindrar hårväxt, enligt Mayo Clinic. Laserbehandlingar kräver flera sessioner innan resultaten kommer att uppmärksammas.

Previous:nothing Next:generiska mediciner mot epilepsi

Relaterade artiklar


 • Vilka faktorer påverkar fysisk utveckling?
 • ekonomisk hjälp för tidigt födda barn
 • verktyg för de i rullstol
 • vad är orsakerna till förkalkning av mjälte ?
 • hur man förebygger graviditetsillamående
 • hur man kan få gratis receptbelagda antibiotika
 • biverkningar av östriol
 • örter för premenopause
 • badrum säkerhetsanordningar
 • hur man mäter för foten vilar på en rullstol
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com