bidé riktlinjer för användning av

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-08-22
En bidé är ett slags tvättställ används för att rengöra könsorgan och anus , vanligtvis efter att ha använt toaletten. Bidéer är enligt uppgift mer hygieniska än toalettpapper och hjälpa personer med känslig hud, till exempel hemorrojder drabbade . Även vanligt i andra länder runt om i världen , bidé är inte lika populära i USA Förstå bidé riktlinjer för användning handlar om att ha en klar bild av vilka typer av bidé tillgänglig, liksom hur man använder dem

Typer av bidé

Det finns tre typer av bidé : fristående bidé med kranar för att styra tryck och temperatur på vattnet , en kombination bidé och toalett med automatiserade kontroller . att när du aktivera flush , och en add-on utrustning som ger en bidé till din befintliga toalett . Fristående bidéer ser ut egentligen en miniatyr badkar eller handfat , med kran handtagen och en tapp-tapp är bara i en annan del av bäckenet . Kombination bidéer och toaletter ser ut som en vanlig toalett , men med en bidé jet ligger i avrinningsområdet. Add-on bidéer plats under sätet av toaletten och har ett handtag du använder för att kontrollera vattnet och dess riktning.

Med en bidé

Trots att kontrollera varje typ av bidé varierar beroende på utrustning, den allmänna idén är densamma för alla bidé. Efter toalettbesök, eller till och med före eller efter sex, sitta på huk över bidén. För att rengöra könsorganen, ansikte kranen handtag; att rengöra anus, sitta med ryggen mot kran handtag. Aktivera vattenstråle, antingen genom att vrida på vattnet och justera för temperatur och tryck, eller för automatisk bidé med knapparna som sitter på sidan av enheten för att kontrollera vattnets temperatur, tryck, luftavfuktare och uppvärmda funktioner sits. Add-on bidéer är lätt att aktivera med ett handtag ansluts till sidan av apparaten. Efter tvättning ordentligt med vatten (och ibland tvål), torka det område du just har tvättat.

Previous:nothing Next:hur ta reda på om du eller din älskade en kvalificerar sig för hospice

Relaterade artiklar


 • behandling för flatfeet hos barn
 • vad är HPV dysplasi ?
 • örter som dödar invärtes parasiter
 • Definitionen av patologiska gulsot
 • ekonomisk hjälp för tidigt födda barn
 • öronvärk medicin för barn
 • hur man kan anpassa en medial lossnings knä ortos
 • Varför skulle kvinnor inte använda mäns Rogaine ?
 • hur du gör din nyårslöfte en livsstil
 • Vad är atypiska celler i ett cellprov ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com