de äter ren kost för familj och barn

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-08-18
Den Ät-Clean kost för familjen och barnen är en viktminskning diet baserad på ren-ätande principer som utvecklats av Tosca Reno , författare till Eat-Clean rad böcker . Reno gått ner i vikt och har fått bättre hälsa genom att följa en kost som består mest av hela livsmedel och gränser bearbetade produkter , mjöl , socker och fetter

Äta-Clean Diet Principer

Ät som alltid består av magert protein i kombination med komplexa kolhydrater. Använda fisk , kyckling , kalkon eller magert kött andra på protein portioner och frukt, grönsaker samt fullkornsprodukter under större delen av din komplexa kolhydrater . För att hålla kroppen drivs men inte alltför fyllda , äta sex små måltider på 300 till 400 kalorier per dag två till tre timmar mellanrum . Drick mycket vatten , och inkluderar hälsosamma fetter som de från fisk, nötter , avokado , frön och olivolja .

Skär ut de flesta förpackade livsmedel för att undvika att bearbetade artiklar som de gjort med vitt mjöl och socker och alla livsmedel som innehåller kemikalier eller konserveringsmedel. Ät inte någon mättade eller transfetter , och eliminera mat med liten eller ingen näringsvärde såsom läsk , godis och godis .

Måltider på detta kosten kan vara familjevänlig : fullkornsris toast sprids med naturligt jordnötssmör och söta bär med lättmjölk frukost , nötter och morötter baby för en förmiddagen mellanmål , en lunch kyckling nuggets göras med kycklingfilé bitar täckta med ägg och fullkorn bröd smulor och lätt sauterade i olivolja med bakpotatisskivor , en jordgubbe och banan frukt smoothie på eftermiddagen , en middag på lax med örtkryddad brun ris och en generös sallad till middag och efterrätt av söta torkade frukter blandat med granola , nötter och yoghurt .

Hur det fungerar

hålla din ämnesomsättning spottar genom att äta ett litet måltid innan du får alltför hungrig . Genomgående bränsle kroppen med näringsrik mat i kombinationen av magert protein och komplexa kolhydrater som stimulerar fettförbränning vad du äter . Avskräcka överskott kalori lagring genom att hålla sig till hela livsmedel och undvika bearbetade och raffinerade produkter. Stöd kroppens system för att eliminera avfall genom att dricka två eller tre liter vatten om dagen . Lägg motion varje dag för att stödja viktminskning .

Överväganden

Förbered friska , bärbara snacks i förväg som alla naturliga leden mix med frön , nötter , torkad frukt och en liten portion små mörk choklad chips och del ut dem i zip påsar för enkel åtkomst av alla familjemedlemmar . Gör extra av några hälsosamma måltider och hålla några portioner i frysen för hälsosamma måltider på hektiska dagar . Hitta en butik nära dig som säljer helt naturliga livsmedel , många av dessa butiker säljer hälsosam pizza , korv och tacos och andra familjevänliga mat förutom ekologiska och naturliga hela livsmedel

Begränsningar

Medan Eat . -Clean Diet är hög i näringsvärde , kan de begränsningar av denna diet till mestadels hela livsmedel gör det svårt för en del familjer att hålla fast vid det för alla måltider på grund av den extra tid som behövs för matlagning . Dieter som American Heart Association No- modefluga kost och Mayo Clinic hälsosam vikt kost följa liknande näring riktlinjer , men inte har så många restriktioner för förädlade livsmedel eller typer av tillåten proteiner . Medan kalori räknas också är likartade på dessa dieter , föreslog sex små måltider om Ät-Clean diet kan vara svårare att upprätthålla på lång sikt än mer traditionella äta planer med färre måltider .

Previous:nothing Next:risken för piller bröstförstoring

Relaterade artiklar


 • Bilförsäkringar guide att berätta om ett fordon var i ett vrak
 • hur man förstår vad man ska göra om jag blir efter en ryggradsfusion
 • mest effektiva sätten att stimulera ny hårväxt
 • Växter & naturliga kosttillskott för klimakteriet symtom
 • örter för premenopause
 • vad är orsakerna till förkalkning av mjälte ?
 • hur man kan anpassa en medial lossnings knä ortos
 • Vilka är riskerna för en 4d graviditet ultraljud ?
 • hur man bifoga en baby mobil tjockare krubba skenor
 • behandling för hormonell depression hos kvinnor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com