det bästa betyg medicinsk information för seniorer

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-08-11
Alla pensionärer, särskilt de som lever ensamma, behöver ett enkelt sätt att kontakta lämpliga myndigheter i händelse av sjukdom eller nödsituation. Senior medicinska larmsystem liknar traditionella larmsystem. Men de flesta normalt inte kräver installation av en professionell. Följande larmsystem rankad bland de bästa av Good Housekeeping Magazine och andra.

Medicinsk Alert

Medicin Alert började serva seniorer 1977. Den rymmer skillnaden av att vara den första registreringen företaget i sitt slag . CVS Pharmacy rekommenderar starkt detta företag . De erbjuder nu sina egna alert service och använda medicinsk Alert som sin larmövervakning leverantör .

Medical Alert erbjuder ett bostadsområde och ett mobilt system som använder GPS-tracking för seniorer på resande fot . Bostads -systemet installeras på några minuter. Under beställningsprocessen , de äldre har möjlighet att välja en knapp nödsituation handled , små clip -on enhet eller hängsmycke .

Det mobila systemet fungerar överallt i USA där mobiltelefonen är tillgänglig . Spårningen funktionen är till nytta för vårdgivare och kära av demens och Alzheimers patienter, som löper större risk att vandra bort .

Det finns ingen utrustning , arvoden setup eller långsiktiga avtal med Medical Alert . Seniorer övervakas 24 timmar om dygnet . Systemet är mycket lätt att använda. Tryck bara på larmknappen för att rapportera problemet . Hjälp med att skickas omedelbart .

Philips Lifeline

Tusentals sjukhus och vårdgivare rekommendera Lifeline till sina kunder . Denna personliga alert service erbjuder en mängd produkter för att möta individuella behov. De omfattar en sladdlös telefon kommunikatör , care partner kommunikatör och tonval . Knapp alternativ inkluderar en klocka och två stilar av hängen .

Den trådlösa hemmet Communicatorn Lifeline fullständiga telefon övervakningssystem. Den har stora knappar , röst-förstärkning och en lätt lur . Telefonen kommer fortfarande att fungera , för upp till 30 timmars övervaka tid eller en timme av samtalstid , i händelse av strömavbrott.

care partner kommunikatör arbetar med en befintlig telefon och har en 15 timmars batteri backup system . Rösten förlängningen är en separat enhet som kan placeras i ett annat rum för ytterligare skydd. Alla produkter är lätta att använda och kräver att trycka på en enda knapp för att tillkalla hjälp .

Det finns inga avgifter , förutom den månatliga övervakning kostnaden , för att använda tjänsten .

Life Alert

Tidigare USA Surgeon General C. Everett Koop stöder Life varningssystem . De har erbjudande kring dygnet skydd i över 20 år . Livet Alert erbjuder två planer , den klassiska planen för seniorer och ett 50 + varning plan för yngre vuxna .

Den klassiska planen finns övervakning för både hem och på -the-go medicinska nödsituationer, inklusive kolmonoxidförgiftning och brand . Den 50 + planen ger samma täckning som den klassiska planen , plus videoövervakning för att skydda mot stöld .

Akut knappar finns i antingen klocka eller hängsmycke form . Den enda kostnad i använda Life Alert är den månatliga avgiften övervakning .

Previous:nothing Next:roll urinledaren i utsöndringsmekanismerna systemet

Relaterade artiklar


 • hur man kan jämföra kostnader för medicinska behandlingar
 • hur man håller en nyårslöfte att sluta röka
 • aktiviteter för hemtjänst eller personlig vård boende
 • hem rättsmedel för småbarn torr hårbotten på vintern
 • Vilka är fördelarna med väl vatten?
 • Vad gör binjuren producerar när du är rädd eller arg ?
 • hur man tvättar bort tonsoliths och halitosis
 • Vad kan orsaka huvudvärk mellan ögonen ?
 • hur du kan maximera dina läkarbesök
 • hur man beräknar den totala urinutsöndringen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com