efter skolan fysiska aktiviteter

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-08-26
Fysisk aktivitet kan ha en djupgående inverkan på AA barns känslomässiga och fysiska hälsa, vilket är särskilt viktigt eftersom barnfetma blir allt vanligare. Ökad motion har visat sig hjälpa barn behålla en hälsosam vikt och förbättra självförtroende.

Det finns olika efter skolan program som syftar till att främja en hälsosam livsstil och öka sportsmannaanda i ungdomen. Fysisk aktivitet har visat sig minska kroppsfett procent eller övervikt hos överviktiga barn och ungdomar och uppmuntra barn att bära sina sunda vanor över i sitt vuxna liv i enlighet med ordförandens rådet om fysisk kondition och Sport.

Scholastic Sport

Där finns många scholastically samordnas sport studenter kan delta i. Många skolor har fotboll, basket, spår , cheerleading och längdåkning grupper som studenter kan delta . Skolan sportprogram kräver träning flera kvällar i veckan och så många som tre matcher per vecka under sportens säsong , vilket innebär att de deltagande studenterna kommer att få mycket motion under veckan . Springa, hoppa och calisthenics är verksamheter som är gemensamma för de flesta sportprogram . Förutom fysiska fördelar, skolastisk sport ge möjligheter att utveckla varaktiga vänskapsband med lagkamrater.

Dessa grupper undervisar studenter sportsmannaanda och ge möjlighet till motion. I många fall, idrottslag är en stor del av skolan och samhället, så att deltagarna är säker på att få lite erfarenhet av socialisering också. Tyvärr är dessa grupper ofta valt try-out, så kommer några studenter uteslutas. Innan du försöker ut för ett idrottslag måste studenten vara godkänd för fysisk aktivitet av en läkare som kommer att undersöka deras kondition och förmåga.

gemenskapen Sport

gemenskapspolitik för idrotten som Little League baseball eller AYSO ligor fotboll ge barnen en chans att vara en del av ett idrottslag utanför skolastiska sport. Även om vissa program kräver ett tryout, de flesta lag är öppna för alla berättigade barnet. Dessa program hjälpa eleverna att bli vän med barnen till deras ålder som bor på samma ort, men som kanske inte går i samma skola. Denna anslutning är särskilt användbart i övergången till högstadiet eller gymnasiet. Ofta kommer elever från flera grundskolor går i samma högstadiet, så det är bra för barnen att känna till några av sina nya klasskamrater, när han till en ny skola. Förutom tävlingsmatcher , kommer lagen måste uppfylla för att öva inför och under säsongen . Dessa program kommer vanligtvis ge barn 3-4 månader av fysisk aktivitet, såsom löpning , sparka , hoppa och kasta . Dessa fysiska fördelar också kommer att hjälpa barnen i utvecklingen av kognitiva färdigheter och förbereda dem för klassrummet och andra situationer laget .

Bad

Simning är en full body workout som kan komplettera den fysiska aktiviteten ditt barn missar samtidigt på sommaren paus från skolan . Oavsett om ditt barn tar lektioner , simmar konkurrenskraftigt , eller simmar bara på kul , kommer han att få hjärt konditionsträning , förbättra styrka och uthållighet , och hålla sin kropp flexibla , enligt hemsidan Effektiv Vattengympa . Till skillnad från andra fysiska aktiviteter , bedriver simning alla stora muskelgrupper för att ge komplett utbildning för kroppen . Vatten ger en viktlös miljö för motion , vilket minskar kraftiga stötar med marken som är vanliga i andra sporter .

Simning ger också stora mentala fördelar , såsom stress, till simmare . De repetitiva rörelser , långa varv , synkroniserad andningsmönster och under vatten tystnad kan bidra till att frigöra sinnet från distraktioner . Minska stress hjälper din student fokusera bättre i klassrummet .

Gymnastik

Ett bra alternativ till skolastiska sportprogram är inskrivning i privata gymnastik lektioner utanför skolan . Detta är en bra sätt för barn att utveckla vänskap med barn utanför skolmiljön . Gymnastik lektioner inte är begränsade till blivande olympier , i själva verket är det ett utmärkt sätt att få barnen ur soffan samtidigt lära sig disciplin av en utmanande sport . Gymnastik kombinerar golv trumling, valv , ojämn barren , balans balkar , pommel hästar och ringar för en full body workout .

Utöver den fysiska fördelar, kan gymnastik utbildning ha en positiv inverkan en elevs prestationer i klassrummet . " Gymnastik och tidig barndom rörelse utbildning är direkt hänförliga till utvecklingen av neurologiska utbildningsavsnitt i studenter och läsfrämjande beredskap ", enligt USA elittränare Association for Women 's Gymnastics. Den disciplin som krävs för att bemästra gymnastik kan lära eleverna att vara disciplinerad i sina studier också.

Nackdelen med dessa verksamheter är att du oftast måste betala för dem , även om organisationer som YMCA erbjuda stöd till familjer med låga inkomster . Lämpliga alternativ till gymnastik lektioner inkludera dans eller kampsport , alla tre verksamheter arbetar hela kroppen och öka flexibiliteten

Neighborhood Spel

Ibland föräldrar inte har pengar till sina elever att delta i skolastiska eller privata sport . men de kan ändå ge barnen möjligheter till fysisk aktivitet i hemmet . Ställ in ett schema för familjen att ta en promenad tillsammans varje dag . Ordna en stadsdel basketligan att få grannskapet barn aktiva . Rita en hage kvadrat på trottoaren eller cykla tillsammans . Barn på landsbygden kan få fysisk aktivitet genom att hjälpa till med arbetsuppgifter som lastning ved , hjälpa till på gårdar eller kör genom öknen . Neighborhood parker är en perfekt miljö för en mängd olika fysiska aktiviteter , från softball spel till tennis , svänger till spel som " Red Rover . " Det spelar ingen roll vad fysisk aktivitet barn gör . Det viktigaste är att få barnen utomhus och i rörelse , eftersom en sund barndom kan leda till en frisk vuxen livsstil .

Previous:nothing Next:kontrast kontra icke kontrast i MRT

Relaterade artiklar


 • hur man använder en tidsmässig termometer
 • innehållsämnen i Vicks vaporub
 • skadliga effekter av strålning till ett mänskligt embryo
 • hur man startar en privat vård tull hem barnpassning
 • baby kolik lösningar & rättsmedel
 • hur många kalorier per dag för de äldre ?
 • Hur påverkar rökning påverkar luften vi andas?
 • strivectin hals grädde ingredienser
 • orsakerna till dålig cellprov
 • effekter av testosteron
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com