hur du återvinner allt

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-08-21
Återvinning inte bara håller vår planet rent, men det också sparar våra naturresurser och skapar många arbetstillfällen. Ta reda på var att återvinna dina använda objekt i alfabetisk ordning listan nedan

Du behöver :
lite extra tid
. .
Ett stort hjärta .
.


1 .
aluminiumburkar . Du har mer än ett alternativ . Du kan få en bin stävja sida och placera alla dina burkar i den , tillsammans med andra tillåtna återvinningsbart, och din sophämtare kommer till ditt hus och plocka upp den varje vecka . Eller, om du vill samla in bidrag värde , kan du logga in på earth911 . com och hitta din närmaste återvinningsstation. En länk kommer att ges nedan.
2 .
aluminiumfolie. Vissa fastighetsnära återvinning program kommer att acceptera din aluminiumfolie . Annars kan du snabbt hitta din närmaste centrum folie återvinning genom att titta upp på earth911. com . En länk kommer att ges nedan.
3 .
Appliances . De flesta apparater räknas som återvinningsbar och kan plockas upp på din trottoarkanten. Bara ring din lokala myndighet städningen i förväg och låta dem veta att du behöver dem för att plocka upp den.
4 .
sprayburkar. Placera inte sprayburkar i soptunnor . De är trycksatta och kan explodera när packas . Innan återvinning dem , se till att det inte finns någon kvarvarande vätska i behållaren och ta bort plastkåpan . Många återvinningsprogram acceptera sprayburkar . Ta reda på om du kan placera den i din bromsa sida bin genom att ringa din lokala anläggning städningen , eller besök din lokala återvinningscentral .
5 .
bildelar. Hitta snabbt där bildelar accepteras för återvinning i ditt postnummer på earth911 . com. En länk kommer att ges nedan.
6 .
Bricks . Tegel är miljövänliga , men låt slänga ut dem ändå . Istället upp dem i Craigslist under freebie kategorin . Någon kommer gärna komma över och sätta dem på ett bra sätt .
7 .
bilbatterier. De flesta Walmart Supercenter accepterar gamla bilbatterier som återvinningsmaterial.
8 .
kartong . Kartong kan placeras i ett fack specifikt för återvinning . Vik kartonger platt att bättre utnyttjande av utrymmet. När du har bin full av återvinningsbart avfall , placera den på trottoaren , där det kommer att plockas upp av samma företag som tar dina vanliga sopor . Vanligtvis kommer en lastbil och tar bort de vanliga soporna , sedan en andra lastbil anländer för att ta återvinningsbart .
9 .
Carpet . För att hitta en center matta återvinning närmast dig , besök earth911. com , där du kan ange din plats och få en lista med alternativ . En länk kommer att ges nedan.
10 .
kartonger. Mjölkkartonger och kartonger juice kan placeras i en fastighetsnära återvinning bin som kan ges till dig av din lokala avfallshanteringen kontor .
11 .
CD och DVD . Best Buy accepterar återvinningsbart för både DVD och CD . Du kan också hitta fler platser på earth911. com . En länk kommer att ges nedan.
12 .
mobiltelefoner . Du kan lämna din mobiltelefon på de flesta United States Postal Service kontor och de kommer att skicka din gamla mobiltelefon till närmaste återvinningsstation portofritt kostnader . Ring din lokala postkontor för den närmaste avhopp plats . Många Staples Center och Office Depåer deltar också i återvinning mobiltelefoner . Ring först för att vara säker butikerna nära dig delta .
13 .
Barnkläder . Barn växer fort att de inte alltid får chansen att bära sina gamla kläder ut . Du kan donera dem till en sparsamhet butik , eller hitta ett barn som du tror kan behöva dem och lämna den på hans /hennes föräldrars dörr med ett meddelande som anger vad som finns inuti . De kommer förmodligen verkligen uppskatta det.
fjorton .
julgranar . Det finns oftast minst ett par avhopp platser för julgranar . Titta på earth911. com efter en plats nära dig . En länk kommer att ges nedan.
15 .
rengöring av flaskor . Många rengöring av flaskor som ofta hålls under diskbänken och ovanför tvättmaskin och torktumlare innehålla farliga ämnen . Titta på earth911. com för din lokala återvinnare av dessa poster . Se länk längst ner på sidan .
16 .
datorer . Hewitt Packard erbjuder handel i program där du köper en ny dator och de tar din gamla . Du kan även ange produkttyp , tillverkare , modell och skick och ta reda på hur mycket din handel kommer att vara värt . En länk finns nedan . Du kan också alltid donera den till en sparsamhet butik .
17 .
matolja. Du kan lämna små mängder matolja i papperskorgen . Men om du har 10 liter eller mer , kontakta din lokala restauranger som lagar mat en hel del med fett . De donerar sin och kommer troligen vara villiga att lägga till din fett till sina bin .
18 .
Gips . Låt inte drywall gå till spillo . Posta det i Craigslist under Gratisgrunka kategori och låta någon som kan verkligen behöver det komma drag bort den .
19 .
glasögon . Ett av de bästa och mest bekväma platser att donera dina gamla glasögon är att Frälsningsarmén , goodwill eller andra secondhandbutiker där människor har en chans att prova dem tillsammans med de donerade andra glasögon .
20 .
Möbler . Om dina möbler är i god form , antingen donera den till en vän , familjemedlem , välgörenhet , eller lägga upp den på Craigslist i " freebie " kategorin .
21 .
Glass . Inte alla fastighetsnära upphämtning är desamma , men glas är vanligen tas bort på din trottoarkanten. Bara placera den i papperskorgen som de tillhandahåller och lämna den i framför huset samma dag som de samlar in återvinningsbart .
22 .
hängare . Donera dina galgar till din lokala kemtvätten . De kan sätta dem på ett bra sätt och kommer de förmodligen att vara mycket tacksamma för att ni tyckte om dem.
23 .
bläckpatroner. Du kan donera dina bläckpatroner till de flesta Staples Center , postkontor och Best Buy platser .
24 .
Glödlampor . Många Home Depot platser kommer återvinna din gamla glödlampor . Ring i förväg för att kontrollera detta är sant för just din plats .
25 .
Madrasser . Om du har en försiktigt använt madrass och vill donera den kan du hitta din lokala donera centrum genom att gå till Goodwill industriområdet. En länk kommer att ges nedan . Goodwill erbjuder skattemässiga avskrivningarna och använder 84 % av sina intäkter för att finansiera program för arbetsmarknadsutbildning , medan många andra organisationer använder bara 5 % av intäkterna till utbildning och donationer .
26 .
motorolja. Många bilverkstäder del butiker , som Auto Zone och Walmart , erbjuda olja återvinning . För fler platser, kan du även besöka earth911. com och få en lista över lokala företag olja återvinning . Placera alla dina gamla motorolja i en burk med en förslutningsbar lock innan du transporterar den kan återvinnas.
27 .
MP3-spelare . Många Best Buy platser tar emot gamla mp3 -spelare för återvinning.
28 .
färgprodukter. Ta reda på var din lokala färgprodukter kan återvinnas genom att gå till earth911 och sätta i ditt postnummer . En länk kommer att ges nedan.
29 .
Paper . Du kan återvinna dina papper genom att placera det i en papperskorgen som du fått av din lokala sophämtare . Objekt som kan godtas som återvinningsbart papper skulle vara : finpapper , tidningar, catologues , flygblad , mjukt omslag böcker , skräppost och skrivpapper . Ring din lokala papperskorgen samlare och begära en papperskorgen .
30 .
Plastpåsar . De flesta återvinningscentraler ta plastpåsar . Du kan skriva in ditt postnummer på earth911. com och hitta din närmaste återvinningsstation. Många sophämtning byråer kan du även lägga till den i din bromsa sida plocka upp papperskorgen.
31.
Plastflaskor. Du kan antingen returnera din plastflaskor för återbetalning genom att leta upp din lokala återvinningscentral på earth911. com, eller placera dem i en papperskorgen som samlas in av den lokala sopor upphämtning.
32.

Prom klänningar-Om du har en balklänning som du förmodligen aldrig bära igen, kan du donera den till en ideell grupp. Besök donatemydress. org, eller helt enkelt Google, "donera dina formell klädsel" och du kommer få mer än några resultat. Detta skulle vara ett bra sätt att sätta ett leende på någons ansikte som är mindre lyckligt lottade än du.
33.
PVC. PVC rörsystem kan återvinnas till vissa deltagande återvinningscentraler. Den närmaste platsen finns på earth911. com.
34.
Uppladdningsbara batterier. Din uppladdningsbara batterier kan återvinnas efter det att de slutligen dör för gott. Best Buy och Radio Shack finns två alternativ för återvinning av dessa poster.
35
Skor -. Om du har skor som inte passar och vill inte slänga dem, kan du donera dem till "Soles 4 Souls". Besök deras hemsida för mer information. En länk finns nedan.
36.
Stålburkar. Stålburkar återvinnas i ett hem papperskorgen som du får från din lokala avfallshanteringen byrå. Det kommer ingen roll om du lämnar papper på dem. Bara inte krossa dem innan du placerar dem i soptunnan.
37.
TV-apparater. Många Best Buy och Office Depot platser kommer att acceptera gamla tv-apparater för återvinning.
38.
Toys. Människor som är mindre lyckligt lottade göra en hel del av sina inköp i secondhandbutiker. Donera en leksak i gott skick till en second hand-butik och du är säker på att vara en del av att göra ett barns dag lite ljusare
39
Brudklänningar -. . Du kan donera dina gamla bröllopsklänning till organisationer, till exempel, brudar mot bröstcancer, som säger, "Var inte skräp den klänningen!" Du kommer att stödja överlevt bröstcancer och kommer också ha rätt till skatteavdrag. En länk kommer att ges nedan.


Previous:nothing Next:hur du ersätter din studsmatta kuddar

Relaterade artiklar


 • Definitionen av patologiska gulsot
 • hur man bifoga en baby mobil tjockare krubba skenor
 • mest effektiva sätten att stimulera ny hårväxt
 • innehållsämnen i Vicks vaporub
 • kan du ha en förkylning & influensa samtidigt ?
 • hushåll produkt som minskar hårväxt på benen
 • hur man handskas med matförgiftning
 • hur man bli gravid genom att erkänna tecken
 • Hur får man en DNA-test när du är gravid
 • hur man får fastare bröst snabbt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com