hur man fungerar utan sömn

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-08-09
Ibland är livet kräver lite sömnbrist, oavsett om det gäller en enda dag eller en längre tid. Inte få tillräckligt med sömn för en stund är farligt, men ibland kan man glömma sova lite tid att få saker som behöver göras, gjort. ! Så här fungerar under dagen med begränsad sömn på natten

Du behöver:.
Tålamod
villkorslös kärlek.
utmärkt lärare.
beteendeterapeut.
social kompetens gruppen.
logoped.
arbetsterapeut.


1.
Ta en dusch på morgonen.
Duscha (inte för varmt, kommer detta bara göra dig tröttare) kan vara ett bra sätt att vakna upp ditt system. Efter duschen försöka stänka lite kallt vatten i ansiktet. Detta chock för systemet kan hjälpa dig att känna dig alert snabbare och gör dig redo för den kommande dagen.
2.
Ät en hälsosam frukost.
Berövas sömn är inte friska, men du kan ta igen det i andra områden i det lilla. Äta en hälsosam frukost lastad med frukt och fiber kan hjälpa din kropp att hantera bristen på sömn genom att ge den de näringsämnen den behöver för att möta dagen!
3.
drar så lite koffein som möjligt.
Du kanske vill dricka en läsk eller ett par koppar kaffe för att väcka dig, men detta är faktiskt mycket dåligt för dig. Det väcker dig i några minuter, visst, men senare under dagen kommer du att känna ännu mer utmattad eftersom kroppen körs på tomma kalorier som inte har någon näring. Prova att äta hälsosamt (som föreslås i steg ovan) istället. Dricka koffein bara sätter du upp för en hårdare krasch senare, och det är inte bra.
4.
Drick vatten.
Vatten är ca 70% av din kropp, så du måste veta att din kropp använder den för att utföra sina uppgifter under hela dagen. Utfodring din kropp vad den behöver (inklusive vatten) är ett stort steg att göra det hela dagen när du är sömnbrist.
5.
Äter ofta.
Det ser t betyder mellanmål på allt du kan hitta. Fortsätt att äta så hälsosamt som du kan hela dagen. Detta är inte rätt tid att frossa i några McDonald's. Ät 2-3 timmar för att hålla kroppen näring under hela dagen för att ta itu med bristen på sömn.
6 .
Exercise.
Du kanske tror att detta är vansinne , eftersom det kräver att du utöva energi när du till synes inte har några. Men motionera 30 minuter om dagen ( särskilt på morgonen ) kan öka din energi nivåer betydligt under hela dagen ! Detta är goda nyheter , så motivera dig själv att få flytta och få lite energi !

tips och varningar


 • inte beröva dig av stora mängder av sömn under längre tidsperioder . Det är mycket dåligt för hälsan och har allvarliga hälso- riskerna.


 • Previous:nothing Next:hur man håller en nyårslöfte att sluta röka

  Relaterade artiklar


 • örter för premenopause
 • ansträngd hamstring symtom
 • ungdomar buksmärta
 • progesteron kräm vs stolpiller
 • mjälte och skuldra
 • hur förklarar cellandning att barn
 • örter som dödar invärtes parasiter
 • kan du ge bebisar jordnötssmör ?
 • information om människokroppen tillväxt
 • hur man väljer äldre övningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com