hur man håller en nyårslöfte att sluta röka

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-08-09
Att sluta röka är en av de vanligaste nyårslöften människor gör . Tyvärr är denna en som många människor finner särskilt svåra att hålla , och faller av vagnen är tyvärr alltför ofta . Jag kan inte påstå att erbjuda dig några stora hemligheter att sluta röka , men jag hoppas följande tankar hjälper

Du behöver : .
Bestämning
Realistiska förväntningar .
En aldrig ge upp attityd .
Empati för andra


1
Först av allt , fråga dig själv : . Varför är du sluta ? För dig, eftersom du vill vara rökfri och friska? Eftersom en make eller partner har bett dig? Eller för att du inte vill utsätta din make /maka och barn att passiv rökning ? Eller du är generad över att vara den enda rökaren i ditt kontor eller din vänkrets ? Det kan vara av en kombination av alla ovanstående , men i slutändan * du * måste vilja det . Du kan inte sluta bara att någon annan vill ha dig också , så man måste inse hur viktigt det är för din egen skull, liksom för hälsa dina nära och kära . När du har räknat ut , kan du påminna dig om dina skäl att sluta varje gång du befinner dig vackla.
2 .
en stark drivkraft kan vara din familj . Fråga dig själv-vill du att dina nära och kära att leva med passiv rökning ? Tänk på de skador åren av passiv rökning kan göra för att dina barns hälsa , liksom det faktum att du sätter dem ett dåligt exempel . Ser du röker kan motivera dem att plocka upp vanan , ibland redan innan de når vuxen ålder .
3 .
När du har tänkt igenom det här bör du ha den psykologiska ammunition för att se din kamp igenom. Nu kommer den praktiska delen av faktiskt sluta . Det finns många webbplatser full av nyttig information. Smokefree. gov är en av dem
4 .
sluta röka kan innebära att göra det tillsammans med en kompis ( dvs ni båda stödja varandras insatser för att avsluta) , och med hjälp av sluta röka hjälpmedel såsom Nicorette tuggummi , eller receptbelagda läkemedel Chantix . Så kom igen, starta avsluta processen den 1 januari , och har en rökfri och Gott Nytt År !

tips och varningar


 • Även om du ramlar av vagnen , inte slå dig upp . Bara försöka igen. Skylla dig själv är kontraproduktivt. Snarare fråga dig själv vad gjorde du återfall första gången , plocka upp dig själv , börja om , och försöker undvika de omständigheter som gjorde att du misslyckas första gången ( kanske undviker att umgås i situationer där andra röker ? ) . Lättare sagt än gjort, jag vet, men ni måste tro att du kan göra det .


 • Previous:nothing Next:om hCG doser

  Relaterade artiklar


 • hur man använder en tidsmässig termometer
 • användning av kamomill för kolik hos spädbarn
 • tecken och symptom på tendinit i armbågen
 • effekter av dataspel för barn
 • innehållsämnen i Vicks vaporub
 • Vad är hybrid kontaktlinser ?
 • Barnmorska förfaranden
 • hur till check testerone nivåer
 • kolon hydroterapi & urinvägsinfektioner
 • hur man håller en nyårslöfte att sluta röka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com