hur många kalorier skall ett barn äta per dag för att gå ner i vikt?

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-08-24
Precis som vuxna kan barn vara överviktiga eller feta. Men till skillnad från vuxna, barn som växer fortfarande, och de behöver tillräckligt med kalorier för att föda sin växande kroppar. Strategier för överviktiga barn att nå en mer hälsosam vikt inkluderar motion och sundare matvanor, men de bör inte vara svår kalori begränsning, utan snarare barn bo nära den rekommenderade dagliga kalorier för deras åldersgrupp och samtidigt behålla en hälsosam livsstil

Småbarn

Den typiska 2-till 3-åriga barn bör konsumera cirka 1. 000 kalorier per dag, enligt USA: s regering rekommendationer. Bantning är särskilt farliga för barn i denna ålder, eftersom de behöver kalorier och fett för att föda sin växande hjärnor. Om ditt barn är överviktiga i denna ålder, fokusera på att klippa ut tomma kalorier som godis och söta drycker, samtidigt som barnet obegränsad tillgång till hälsokost

små barn

Den typiska 4 -. Till 8-åriga Pojken ska äta ca 1400 kalorier per dag, medan flickor i denna åldersgrupp bör få cirka 1. 200 kalorier per dag. Till exempel bör en pojke denna ålder konsumerar 2 koppar mjölk, 4 oz. kött (motsvarande ett litet kycklingbröst), 1 1 /2 koppar frukt, 1 1 /2 koppar med grönsaker, och 5 oz. av korn. Medan, återigen, vill du inte att allvarligt begränsa kalorier hos växande barn, kanske du upptäcker att den rekommenderade dagliga kalorier är mindre än ditt barn normalt förbrukar, särskilt om han äter en massa godis och skräpmat.

Tweens

Tweens, eller barn i åldrarna 9 och 13, är oftast nära eller redan in i puberteten, och det är särskilt viktigt för dem att äta en hälsosam kost som deras kroppar utvecklas. Det rekommenderade intaget för flickor vid denna ålder är 1. 600 kalorier , medan pojkar ska få 1. 800 kalorier . Detta är en ålder då kroppsuppfattning frågor börjar yta , speciellt hos flickor , och föräldrar bör se till att barn som vill diet i den här åldern är att upprätthålla en hälsosam kaloriintag .

Teens

Äldre tonåringar når biologiska vuxenlivet , så rekommendationerna från den amerikanska regeringen för tonåringar i åldrarna 14 och 18 är desamma som de rekommendationer för vuxna : 1. 800 kalorier för flickor och 2. 200 kalorier för pojkar . Tonåringar som har kraftig övervikt kanske kan kost på ett sunt sätt genom att begränsa kalorier, en minskning med 500 kalorier per dag bör resultera i en viktminskning på ett pund per vecka. Det är dock troligt att tonåringar som är mycket överviktiga redan äter mycket mer kalorier än rekommenderat. Till exempel kan en tonårstjej att kunna minska i vikt stadigt genom att hålla den rekommenderade 1800 kalorier om dagen.

Varningar

Läs ditt barns barnläkare eller dietist före inledandet av en diet plan för ett barn som är överviktiga eller har speciella medicinska tillstånd som påverkar hans diet eller vikt. Kom ihåg också, att standarden kalori rekommendationer är inte alltid lämpliga för alla barn, tonåringar idrottare kan konsumera många fler kalorier och ändå behålla en hälsosam vikt. Var försiktig med att genomdriva en strikt kaloriintaget för alla barn, eftersom detta kan leda till psykologiska problem med att äta som kan orsaka mer skada på lång sikt än de hjälper på kort sikt.

Previous:nothing Next:vad är patologiska gulsot ?

Relaterade artiklar


 • senior hälsa patient undervisning idéer
 • Vilken typ av testning är för Attention Deficit Hyperactivity Disorder ?
 • tecken på en åldrande ansiktet
 • hur man koppla av med egen hypnos
 • tecken och symptom på tendinit i armbågen
 • tecken och symtom på en UVI på barn
 • aktiviteter för hemtjänst eller personlig vård boende
 • generiska mediciner mot epilepsi
 • differentialdiagnos av kronisk buksmärta hos barn
 • gulsot hos nyfödda barn på grund av ABO
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com