risken för piller bröstförstoring

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-08-17
Många kvinnor är intresserade av att öka storleken på sina bröst utan rädsla riskerna med kirurgi . Bröst-förstärkning piller är en populär , icke-invasiva, alternativ till bröst-utvidgningen kirurgi . Dock bör kvinnor vara medvetna om att det finns risker förknippade med piller och

inte godkänts av FDA

Många bröst-förstärkning piller är gjorda av en blandning av växtbaserade ingredienser och säljs som kosttillskott . Tillverkarna behöver inte få FDA-godkännande innan reklam och sälja kosttillskott , har så många märken av bröst-förstärkning piller inte varit reglerade av säkerhetsskäl eller funktion . När en produkt är på marknaden , är FDA sedan ansvarar för att reglera säkerheten för produkten , men det finns ingen reglering före piller slå marknaden .

Östrogen Obalanser

Många bröst-förstärkning piller är gjorda med nucleoprotiens , som påverkar hormonnivåer i kroppen . Pillren är avsedda att stimulera hormoner som är kopplade till tillväxten av bröstvävnad . En av dessa hormoner är östrogen . Även östrogen är ett viktigt hormon hos kvinnor , för mycket eller för lite kan påverka hälsa . Eftersom de flesta bröst-förstärkning piller är oreglerade, det finns lite klinisk forskning om hur dessa piller påverkar naturligt östrogen i kroppen, men är några av de växtbaserade ingredienser i piller kända att öka östrogen nivåer, vilket kan leda till en obalans i kroppen.

möjlig interferens med receptbelagda medicin

Presentera droger i kroppen kan förändra kroppens kemi, även om dessa droger är kategoriserade som naturliga växtbaserade kosttillskott. Med liten klinisk forskning som görs på bröst-förstärkning piller, det finns en begränsad mängd information om hur de växtbaserade beståndsdelar av piller kan interagera med receptbelagda mediciner redan i ditt system. Med växtbaserade kompletterar samtidigt med receptbelagda läkemedel kan leda till potentiellt farliga läkemedelsinteraktioner eller dålig absorption av receptbelagda läkemedel.

Långsiktiga biverkningar

Ört, trots att "naturliga" är droger. Presentera något i kroppen, naturliga eller syntetiska, som inte redan finns, medför en risk. Bröst-förstärkning piller är utformade för att förändra inte bara utseendet på brösten, men kroppens naturliga produktion av bröstvävnad. Medan det finns inte tillräckligt med data och forskning för att fördöma säkerheten för bröst-förstärkning piller, det finns inte heller tillräckligt med data, särskilt longitudinella data, som tyder på att sådana växtbaserade cocktails är säkra. En kraftfull illustration av detta är Don Quai, en aktiv och viktig ingrediens i många bröst-förstärkning piller. Enligt "Science Daily," ingredienser som gör upp don quai är kända cancerframkallande ämnen.

Ej levererade resultat

Förutom de hälsorisker som är förknippade med bröst-förstärkning piller, finns också risken att spendera pengar på en produkt som ger försumbara resultat. Opartisk, kliniska studier har ännu inte framkommit att stödja påståenden många tillverkare av dessa piller gör.

Previous:nothing Next:hormonbehandling under klimakteriet

Relaterade artiklar


 • strivectin hals grädde ingredienser
 • generiska mediciner mot epilepsi
 • kan brist på vatten orsaka ångest & depression ?
 • Hur vet jag när mitt barn behöver en stelkrampsspruta ?
 • Skillnaden mellan östrogen och progesteron
 • hur man får ett försäkringsbolag att betala för infusioner vitamin C
 • hur man tar hand om ett barn med många allergier
 • Vilka är riskfaktorer för en hjärtattack i tonåren ?
 • huvudvärk med yrsel hos barn
 • medicinska användningsområden för Adolfs kött MÖRNINGSMEDEL
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com