vad man ska leta efter när du köper behåar

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-08-31
Även annonser uppmuntra kvinnor att tänka på behåar som Lacy , oseriöst konfekt , att välja en behå har så mycket att göra med hälsa som med sexighet . Hälsoexperter har spårat ett möjligt samband mellan alltför restriktiv behåar och bröstcancer , och en illa passande behå kan också bidra till ryggont . I själva verket kan rätten behå eliminera smärta du kan ha tänkt på som kronisk och oundvikliga

Tecken på en dålig passform

Om din behå lämnar röda märken på dina axlar , bröst eller rygg , eller rider upp din bröstkorg , du behöver en bättre passform . Andra tecken som du behöver för att ändra storlek din bh omfatta bröst rinner ut sidorna eller toppen av en behå, eller en bygelbehå som skapar en känsla av tryck under brösten. När du försöker på behåar, vara säker på att den främre delen av behån kommer i kontakt med bröstbenet (bröstbenet).

Expert Hjälp

I en studie på ett sjukhus i London där kvinnor med ryggbesvär var erbjuds gratis expert behå rördelar, hade alla sett kvinnor burit fel storlek. Bröst form och storlek kan variera, så en BH passande var sjätte månad av en expert på en special underkläder butik kan hjälpa dig att köpa en behå som är perfekt för din egen särskilda form.

bli din egen expert

Om du inte kan hitta en expert, eller inte har råd att handla på en butik som erbjuder professionell montering råd, lära sig konsten att behå storlek. Experter säger de flesta kvinnor underskattar bredden på ryggen och överskattar sin kopp storlek. Detta resulterar i en dåligt anpassad underplagg som kan nypa och binda rygg, nacke och bröst utan att ge tillräckligt stöd till brösten. Den bröstmusklerna som ligger bakom brösten, som borde bära sin egen vikt, kan inte göra sitt jobb, vilket påfrestning på ryggen.
stället för att automatiskt välja din vanliga storlek, stil eller märke behå , ta dig tid att mäta dig själv innan du går till butiken . Att välja rätt behå , du behöver båda mätningarna . Wrap ett måttband runt bröstkorgen strax under armhålorna . Om mätningen är ett jämnt antal , detta är din bh bandet storlek . Om du får ett udda antal , lägga till en tum och prova behåar i den storleken . Därefter mät runt största delen av din bysten och subtrahera bandet storlek från bysten mätningen . Varje tum utgör en kopp storlek . Till exempel , om ditt band omfattar 36 och dina mått bysten 39 , din koppstorlek C.
färger och märken av behåar kommer att variera något , så använd dina mätningar endast som en riktlinje . Låt tröst och stöd diktera ditt val . Prova bh på , lyft armarna ovanför huvudet , och se om behån rider upp eller känns för löst eller för hårt . När du hittar ett urval av bras att känna sig bekväma och låter dig röra sig fritt , kan du tänka om stil och utseende . Det är också en bra idé att se hur du ser ut i behån när du klädd med en 3-vägs spegeln om möjligt att se den fulla effekten .

Previous:nothing Next:hur man väljer glasögon för ett runt ansikte

Relaterade artiklar


 • hur man uppnår total wellness
 • vad är mjälte sjukdom?
 • hur man får fastare bröst snabbt
 • hur man läser en enkel ekg
 • hur man förstår sjukdom autismspektrumstörningar
 • klimakteriet behandling utan risk för DVT
 • minskade fostrets tillväxt
 • hur många kalorier skall ett barn äta per dag för att gå ner i vikt?
 • hur du ersätter din studsmatta kuddar
 • förklaring av den näring av vitaminer för barnen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com