Hur man känner igen pediatriska uttorkning

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-03
Pediatric uttorkning kan leda till allvarliga hälsoproblem om det inte behandlas direkt . Här får du veta hur du berättar om ditt barn inte har tillräckligt med vatten och vätskor i sina system

Du behöver : .
ett privat område för att möta
En tabell eller skrivbord .
En praktisk toalett .
En regering utfärdat foto -ID ( körkort eller pass ) .
Din medicinering flaskor .
Namn , adresser och telefonnummer till alla vårdgivare du har besökt under de senaste 10 åren .
Detaljer om behandlingar , rutiner och operationer .
30-45 minuter.


1.
Förstoppning eller hård avföring kan tyda barn uttorkning. Så om ditt barn har svårigheter att tömma en tarmtömning eller inte har en i en längre tid de kan vara dehydrerad.
2.
Kontrollera om en liten fördjupning i mjuk plats belägen på toppen av huvudet -. . som ofta endast kan upptäckas i yngre och bebis
3
Limited eller avsaknad av urinering är en av de mest berätta tale tecken på pediatriska uttorkning. För spädbarn eller blöja på sig småbarn kontrollera hur många blöta blöjor barnet har under en 24 timmars period.
4.
Brist på tårar när gråt eller ens avsaknaden av fukt i munnen eller på tungan kan vara ett symptom på barn uttorkning. För att kontrollera munnen peer bara inne på tungan, under tungan och insidan av kinderna-om det inte verkar våt (vilket kommer att visa rosa och glänsande, normalt) behöver du få några bra vätskor i dem
.
5.
ett enkelt litet hudtest som du kan prova hemma för att bedöma omfattningen eller förekomsten av uttorkning i ett barn genom att lätt klämma en liten mängd huden mellan två fingrar. Om huden inte går direkt på plats och istället stannar upp detta tyder på en brist på vätska i barnets systemet.
6.
Annan enkel hudtest som du kan prova är att trycka ett finger i en köttig hudområde, bara tillräckligt länge för att stänga av området vitt. Om när du tar bort fingret det krävs mer än en sekund eller två för att återgå till normal rosa hudton och istället stannar vita eller bleka betyder detta att kroppen saknar vatten.
7.

slöhet eller extrem sömnighet, särskilt när de medföljer något av ovanstående symtom är en god indikation på att barnet är uttorkad och behöver vätska. (Om ditt barn upplever dessa symtom den pediatriska dehydrering kan vara långvariga och du bör omedelbart söka medicinsk vård)


Previous:nothing Next:hur man ger en chans

Relaterade artiklar


 • verktyg för de i rullstol
 • hur man använder ett stetoskop med spädbarn
 • säkerhet Claritin om barnen
 • effekter av testosteron
 • symtom på livmoderhalscancer svindel
 • Vad är funktionen av sebum?
 • den Gotti kost
 • riskerna med Mirena spole
 • det bästa betyg medicinsk information för seniorer
 • Vilka är de komplikationer av extern strålning av prostata ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com