bensvaghet på grund av graviditet

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-25
Det är inte ovanligt för en kvinna att utveckla ett tillstånd som kallas ischias när hon är gravid , men ischias kan inträffa när som helst . När en kvinna är gravid , det är pressen på ischiasnerven eftersom hon är tyngre och hennes kropp konfiguration har ändrats . Detta kan leda till ryggont , obehag och bensvaghet

Du behöver : .
kärlek och stöd
Att veta att " detta också skall gå .
.
.
" .

Identification

Ischias uppstår när ischiasnerven har blivit inflammerad , så noterar Arhtirtis-behandling -och lättnad . com. Inflammationen resor till lager av muskler som finns i din skinkorna och baksidan av låret .

Orsak

Ett av de viktigaste orsakerna till ischias är en utbuktning nedre ländryggen intervertebral skiva , som komprimerar en av nerven rötter . Piriformis syndrom kan också leda till ischias . Piriformis muskeln sträcker sig från den sida av korsbenet mot toppen av lårbenet på din höft , som går över ischiasnerven medan vägen . När piriformis sträcks det kan irritera och komprimera ischiasnerven .

Faktorer

Den smärta som en kvinna upplevelser under graviditeten inte nödvändigtvis beror på barnet trycka på ischiasnerven . Ischias smärta kan vara resultatet av en skadad skiva i ryggraden , enligt Womenshealthcaretopics. com . Kan dock graviditeten i sig vara orsaken . Graviditet ischias kan uppstå när livmodern trycker på ischiasnerven medan fostret växer , enligt Sciatica. co. uk . Det är möjligt för trycket av fostret att orsaka en disk till förskjuta och detta resulterar i ischias .

Potentiella

Gravida kvinnor är mer benägna att uppleva skiva skada . När detta inträffar inflammation dyker upp i vävnaderna , vilket pressar och komprimerar nerver . Detta resulterar i smärta och potentiella bensvaghet

Symtom

Symtom på ischias inkluderar domningar i ett ben eller en fot , smärta i baksidan av bäckenet , som utstrålar ner till foten , smärta i nedre ryggen ; brännande eller skytte smärta i nedre delen av ryggen , rumpa eller ben , och en stickande känsla i benet eller nedre delen av ryggen .

Previous:nothing Next:klimakteriet medicin för nattliga svettningar

Relaterade artiklar


 • användning av kamomill för kolik hos spädbarn
 • tio tecken på att du får i ett våldsamt förhållande
 • information om människokroppen tillväxt
 • innehållsämnen i Vicks vaporub
 • när ska du kasta ut hand lotion & makeup ?
 • kan du ge bebisar jordnötssmör ?
 • hur man får ett försäkringsbolag att betala för infusioner vitamin C
 • Är det säkert att bo nära kraftledningar ?
 • ansträngd hamstring symtom
 • tidiga barndomen rörelse och utveckling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com