effekterna av kvinna som använder Rogaine för män

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-09-08
Även vanligtvis betraktas som en manlig problem , cirka 40 procent av de drabbade håravfall är kvinnor , enligt den amerikanska Hair Loss Association . Om den lämnas obehandlad , håravfall kan vara känslomässigt förödande för en kvinna , vilket resulterar i psykologiska skador som kan påverka den fysiska hälsan . Kvinnor som är angelägna om att återföds ständigt hår kan frestas att använda Rogaine män sedan dess " koncentration av den aktiva substansen minoxidil är mer än två gånger Rogaine kvinnor . Men bör inte på grund av negativa biverkningar från den starkare lösningen .

Hudreaktioner

Kvinnor som använder mäns Rogaine att behandla deras håravfall kan uppleva en mängd obehagliga hudreaktioner på grund av den ingrediens propylenglykol , Som endast ingår i herrarnas formel . En torr , kliande hårbotten är en vanlig bieffekt som kan behandlas effektivt med anti-mjäll schampo . Mer allvarliga hudreaktioner kan omfatta inflammation , utslag , hårbotten ömhet , svullnad eller hudlesioner som kan bli smittade. Huden kan bli så irriterad eller torr att den går sönder , vilket leder till blödningar och smärtsamma ärrbildning i hårbotten vävnad .

Lågt blodtryck

Kvinnor som använder mäns Rogaine är känsliga för att utveckla lågt blodtryck ( hypotension ) . Detta sker som en bieffekt av Minoxidil att absorberas genom huden och in i blodomloppet. Hypotoni uppstår när blodflödet inte är tillräckligt genom vener och artärer i kroppen . Det är ett allvarligt tillstånd som kan orsaka bestående skador på hjärnan , hjärtat , njurarna, levern och lungorna vid odiagnostiserade . Symtom på lågt blodtryck omfatta smärta i bröstet eller yrsel . Man kan också känna yrsel .

ansiktshår tillväxt

Minoxidil ursprungligen infördes i tablettform , som en medicin som heter Loniten . Det användes för att behandla högt blodtryck tills forskare märkte bieffekt av ökad kroppsbehåring på sina patienter . Det var då som en aktuell lösning skapades och appliceras på huvudet att återföds ständigt hår . Kvinnor som använder Rogaine för män är ännu mer benägna att utveckla ansiktshår än användare av kvinnors formel på grund av den ökade mängden av Minoxidil den innehåller. Hålla medicinering från droppade ner i ansiktet kan bidra till att minska mängden hår som växer i ansiktet , men det kan inte helt undvikas.

Previous:nothing Next:varför är den mänskliga kroppen kallas ett system ?

Relaterade artiklar


 • varför sväller mina fötter när jag är på min tid?
 • progesteron kräm vs stolpiller
 • vad testresultaten visar klimakteriet?
 • hur en reklamation sjukförsäkring
 • spel för familjeterapi
 • information om människokroppen tillväxt
 • Vilka är orsakerna till ett anbud mjälte?
 • hur man lagar mat i mikrovågsugn säkert
 • kanal rengöringsmetoder
 • bra rutin för en fyra månader gammal
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com