hur man får läkarvård utan försäkring eller pengar

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-09-14
Sjukvård kan bli dyrt om du inte har sjukförsäkring. Lyckligtvis finns det flera program som tillhandahålls av stater , kommuner , städer och andra enheter regering som ge viss hjälp till människor som inte har någon sjukförsäkring, i liten eller ingen kostnad

Du behöver : .
Internet <. br >Tel.
Transportation.
Bevis på inkomst eller brist på inkomster .

Hitta sjukvårdslagen


1 .
Gå till din statens regering webbplats där du hittar information om hälsa tjänster , sjukförsäkring och medicinska biståndsprogram. Dessutom ger den federala Department of Health and Human Services webbplats en länk till en annan sida som heter "Familjer " som hjälper dig att identifiera dina behov . Sajten innehåller information för hälsa , ekonomiskt bistånd , sjukförsäkring , säkerhet och statistik .
2 .
Om du klickar på "Hälsa " ämne under DHHS /Familjer fliken kommer den direkta du underämnen för dina behov . Dessa inkluderar barn och spädbarn , tonåringar , föräldrar /vuxna , seniorer , veteraner , vårdgivare , personer med funktionshinder och andra . Om du klickar på en av dessa länkar kommer du att hänvisas till information om allaktivitetshus och kliniker som erbjuder gratis sjukvård eller minskade kostnader för tjänster som du får.
En annan källa till information är hälso- Resurs och administration. Denna webbplats ger en länk till kliniker eller allaktivitetshus som DHHS som ger gratis eller till nedsatt avgift tjänster för dig och din familj.
3 .
Ring ett telefonnummer som anges för att hitta vilka centrumen är nära till din plats och hur du dra nytta av sådana program . Boka tid och gå till centrum . När du söker tjänster från leverantörer som kräver att du bevisa din inkomst , måste du tillhandahålla en kopia av din W -2 för föregående år eller innevarande Män lön från din arbetsgivare . Den person som granskar materialet kommer att avgöra om du är berättigad till gratis eller rabatterade tjänster baserade på sina gränser lönebelopp eller bygger på den federala fattigdomsgränsen för innevarande år .

tips och varningar


 • Om du gör en sökning på Internet för att hitta din statens försäkringsprovisioner kan du hitta information om program samhällsengagemang där vårdgivarna tillhandahåller gratis visningar och kolla upp under månaden och året . Dessa tjänster är i allmänhet gratis till de deltagare .
 • Om du absolut behöver sjukvård i en nödsituation , gå till din lokala sjukhusets akutmottagning . Du kan be om en professionell artighet från sjukhuset och andra leverantörer som ger vård till dig i den situationen när du får en räkning för besöket . En professionell artighet är en begäran till sjukhus eller annan vårdgivare för att diskontera din faktura eller justera balansen helt . Du hittar numret till leverantörens fakturering kontor på medicinska lagförslag som skickas till dig . Ring fakturering företag och fråga om förhandlingar om balans .


 • Previous:nothing Next:vad man ska packa i BB-väskan

  Relaterade artiklar


 • näring källor till omega 3
 • hur att upplösa njursten med sparris
 • Vilka är riskfaktorer för en hjärtattack i tonåren ?
 • musik och hjärnans utveckling hos små barn
 • orsakerna till dålig cellprov
 • Vicks ånga luftfuktare instruktioner
 • användning av en livmoder dilator
 • hur man undviker farliga eteriska oljor under graviditeten
 • laxitives vs kolon clense
 • Vilka är orsakerna till ett anbud mjälte?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com