hur man kan bli av blöjeksem i ett nyfött barn

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-09-16
När ett barn får en blöja utslag, är det varken kul för barnet eller den vårdgivare. Hos barn som det yttersta lagret av huden är sårbar. Extra väta hjälper till att fördelningen av stratum HORNARTAD, orsakar hudirritation: blöjeksem. Orsaker till blöjeksem inkluderar att utsättas för längre perioder av väta och är oftast på grund av sällan förändrats blöjor, skavning, avfall och användning av plast byxor som täcker barnets blöjor. Men när utslag utvecklas, kan det lösas med följande:

Du behöver:
blöjor.
Blöjeksem Cream.
Baby majsstärkelse.
Våtservetter /tvättlapp och varmt vatten.
Tålamod.


1.
När Baby smutsar en blöja ska du ändra det direkt. Det är bättre att gå genom ett par extra blöjor än har din lilla paket av glädje i smärta.
2.
Vid byte av blöja se till att rengöra det drabbade området med hjälp av kommersiell våtservetter eller en tvättlapp och varmt vatten.
3.
använda en kräm blöja utslag på barnets stjärt. Det finns flera typer av krämer blöjeksem på marknaden. Var noga med att välja en pålitlig varumärke . För att säkerställa korrekt resultat använder krämen varje gång du ändrar ditt barns blöja . Var inte rädd för att sätta en riklig mängd av krämen på ditt barns botten . . . det ger instant lättnad och baby kommer att uppskatta dina ansträngningar. Många gånger , ditt barn kommer att sluta gråta medan du strukit på krämen.
4 .
Se till att även applicera krämen med Baby 's inre lår de områden av huden kanterna på blöja är också benägna att blöjeksem till följd av upprepade gnugga .
5.
Det är också en bra idé att använda en baby majsstärkelse. Majsstärkelse och krämer kan växlas mellan förändringar.
6.
När du sätter en blöja på Baby är det nödvändigt att se till att blöjan är inte för hårt.

7
Du kan också försöka med Baby bära en storlek större av en blöja detta kommer att möjliggöra ytterligare luftflöde, men var försiktig så att sidorna är säkert så att du inte hamna i en enda röra i Baby outfit istället .
8.
Försök att undvika plasttäckning. Dessa tillåter inte korrekt luftflöde till blöjområdet och orsakar svettning fukt. Detta kan orsaka mögel.
9.
Rätt luftflöde är nödvändigt för utslag att läka. Luftflödet kommer att förhindra svettning som stöd i blöjeksem. Detta kan göras enkelt genom att ha barnet gå utan blöjor för kortare perioder.

Tips och varningar


 • blöjeksem vanligtvis försvinner inom några dagar. Om hudutslag kvarstår och eller är förenat med feber eller diarré under mer än 24 timmar, är det bäst att kontakta din läkare för ytterligare hjälp, det kan finnas något mer allvarligt som måste tenderade att.


 • Previous:nothing Next:hur man använder naturliga Candida albicans botemedel som fungerar

  Relaterade artiklar


 • användning av kamomill för kolik hos spädbarn
 • Vilka är de komplikationer av extern strålning av prostata ?
 • hur mögel förebyggande tips
 • karaktärsutveckling i den tidiga barndomen
 • Barnmorska förfaranden
 • hur du återvinner allt
 • över disk rättsmedel för ringorm
 • Växter & naturliga kosttillskott för klimakteriet symtom
 • örter för premenopause
 • hur man beräknar den totala urinutsöndringen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com