hur man kan hyra ett hem arbetstagarnas hälsa och sjukvård

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-14
Om du har en äldre förälder , speciallärare barn eller någon nära dig som behöver hjälp med dagliga sysslor och egenvård , kan ett hem hälsa medhjälpare vara en livräddare . Många statliga program erbjuder i hemmet vårdpersonal om patienten får social trygghet , är inaktiverad eller är på en fast inkomst . Kontakta senior ombudsmannen i ditt område för att se om ett hem hälsa medhjälpare kan tillhandahållas gratis . Annars , finns det sätt att garantera att den person du hyra för din älskade är tillförlitliga, och kvalificerade .
1 .
Kontakta din senior ombudsman för att få en lista över vårdhem vårdpersonal . Det kan också hänvisa till hemvård myndigheter som har en stab av utbildad , kvalificerad arbetskraft. Dessa organ kommer att ta ut en avgift för placeringen , men de har redan utfört alla säkerhetsprövning för dig och binder de anställda . Annars sätta in en annons i lokaltidningen för ett hem sjukvårdspersonal eller användning Craigslist .
2 .
intervjua den sökande du har valt . Var noga med att införa den potentiella arbetstagaren att den person hon kommer att hjälpa och notera deras samspel . Om det blir någon patient överföringar , kontrollera att kandidaten vet det blir några lyft inblandade . Fråga om hon har någon erfarenhet att ta hand om personer med liknande villkor . Om hon kommer att åläggas att göra någon körning till läkarbesök eller livsmedelsbutiker , se till att hon har en giltig licens och försäkring . Om den potentiella arbetstagaren röker , kan detta vara ett bekymmer om hon kommer att arbeta runt syre .
3 .
Genomför en bakgrund kontroll på den kandidat du väljer . Köra en kreditupplysning är obligatorisk , om den potentiella arbetstagaren har alltför stora skulder kreditkort , du kanske inte vill ha honom ensam i huset med värdesaker och tillgång till pengar och finansiella data . Fråga efter den sökandes personnummer och födelsedatum , så kontakta ett kreditupplysningsföretag online . Ring den blivande anställdes referenser. Var noga med att prata med en tidigare kund eller kundens väktare och lära sig om de omständigheter under vilka personen till vänster.
4 .
Se till att hemmet hälsa aide genomlyses för tuberkulos. Om hon inte har en aktuell test på fil med länet , se till att den potentiella arbetstagaren skall provas av ett tjänstepensionssystem testanläggning . Var medveten dock att en individ kan testa positivt för tbc ännu har inga symptom , TB är bara överföras i sin aktiva tillstånd . Även ett hem hälsa medhjälpare kommer att följa sterila försiktighetsåtgärder om att bistå kunden med toalettbesök eller Drug Administration , är det alltid bra att veta om eventuella risker med sådana nära kontakt .
5 .
Se till att hemmet hälso-och sjukvårdspersonal en aktuell HLR certifiering på plats har , såvida inte din älskade har en DNR ( Do Not återuppväcka ) direktiv .

Tips och varningar


 • Kontakta husägare försäkringsgivare att se om du behöver filen någon ryttare på er politik om hälso- hjälpen är skadad på plats när de utför sitt jobb .
 • Du måste lämna in ett formulär 1099 med IRS om du hyr den hemarbetande vården själv . En byrå kommer att täcka detta pappersarbete om du använder sina bemanningstjänster.


 • Previous:nothing Next:hur man får läkarvård utan försäkring eller pengar

  Relaterade artiklar


 • livmoderhalscancer twinges och tecken på tidig graviditet
 • vad är HPV dysplasi ?
 • hur du skyddar din hälsa och samtidigt på datorn
 • hur du får ditt barn att äta grönsaker
 • behandling för flatfeet hos barn
 • de äter ren kost för familj och barn
 • Varför är utsöndringsmekanismerna system viktigt ?
 • över disk behandling för överaktiv blåsa
 • hur man tar hand om en mamma med minnesproblem
 • tidig menopaus och p-piller
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com