hur man ska behandla ömma fötter genom mul smärta rättsmedel

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-09-30
Om du lider av skoskav eller mul smärta då är du antagligen orolig för att lindra dina ömma fötter . Lindra fot smärta kan vara en utmaning , men om du följer några steg hittar du lättnad för din ömma fötter
1 .
första, om du har foten smärta som du måste titta på foten smärta orsaker. Fråga dig själv vad är de största bidragsgivarna till foten smärta . Vill du stå på fötterna hela dagen ? Behöver du förlorar 10 pounds för att lindra trycket på dina fötter ? Är du skor som gör ont fötterna ? Gör en lista över alla möjliga mul smärta orsakar så att du inte förbise något .
2 .
andra att lindra foten smärtar, ta din lista med bidragande problem och adress varje sak på listan . Om du står på fötterna hela dagen se om du kan hitta ett sätt att ta fler raster . Om du nyligen haft en skada , titta på att få sjukgymnastik .
3 .
Kontrollera sedan att du har stödjande skor . Detta är den största fot smärta avhjälpa hittar du . En bra , stödjande sko kommer att göra all skillnad i att lindra foten smärta . Investera i en hög kvalitet stödjande sko . Du kan hitta stödjande skor på Easy Spirit , Dansko och Clarks . En stödjande sko kan kosta mer men det kommer längre och lindra fot smärta . Om du har foten smärtar se dina skor stödja dina fötter ! Bli av med skor som inte stöder dina fötter . Om du har ständigt ont i fötterna sedan lägga bort din höga klackar för en stund .
4 .
Använd en öm fot åtgärda sådana som sköt och kylbehandling för dina ömma fötter . Om dina fötter är svullna sedan tillämpa en kall kompress för att minska svullnad . Om fötterna är ömma och ömma sedan blöta fötterna i varmt vatten.
5 .
Använd en tryckpunkter diagram för att inrikta sig på specifika områden på fötterna . Sätt press på dessa punkter två gånger om dagen i 5-10 minuter . Du kan hitta en bra guide på tryckpunkter för dina fötter på http://knol. google. com/k/how-to-use-pressure-points-for-a-foot-massage # Where_to_Find_Key_Pressure_Points_in_Your_Feet
6 .
Sist, köpa en billig fot massager för att lindra din fot smärta . Detta är en av de bästa fot smärta rättsmedel du kan köpa. Du kan hitta billiga foten massörer på Target , Walmart och andra varuhus . Använd din fot massager vid slutet av dagen när du ont i fötterna mest.


Previous:nothing Next:hjärt käksmärta

Relaterade artiklar


 • hur man använder en tidsmässig termometer
 • Vilka är de komplikationer av extern strålning av prostata ?
 • återhämtningstiden från en c - sektion
 • medicinska användningsområden för Adolfs kött MÖRNINGSMEDEL
 • hur man arbetar ute på kontoret
 • hur till check testerone nivåer
 • Vilken typ av blod gör navelsträngen innehålla ?
 • vad som kan orsaka förhöjt blodtryck i ett foster?
 • snabbaste sättet att föryngra din kropp
 • hur man: vårdgivare behöver hjälp för
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com