över disk rättsmedel för ringorm

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-09-09
Ringorm är en mycket smittsam svamp som du kan kontrakt från kontakt med ett djur som har det , hud mot hud kontakt med en annan person som är smittad med den , eller använda någon annans handduk eller sängkläder . I sällsynta fall kan du få ringorm från att spela i smutsen . Ringorm kan också lurar i gymmet skåp , badrum , säten teater och kammar

Rättsmedel

Ringorm är ett rött utslag som visas på huden ofta i ett cirkulärt mönster . Ringorm kan ibland vara fjällande och ofta mycket kliande . I mycket svåra fall , särskilt om ringorm visas på hårbotten , måste du träffa en läkare för att få ett recept för orala antibiotika . Men med mer lindriga fall kan du använda en over-the-counter svampdödande kräm . Enligt Jack L. Lesher Jr , MD , bör du välja " en kräm som innehåller ett "-antimykotika " som aktiv beståndsdel . Clotrimazoles ( Lotrimin AF , Mycelex ) och miconazoles ( Micatin , Monistat ) gör ett bra jobb med att styra ringorm svampar snabbt . " För en liten ringorm , Joseph Bark , VD föreslår Aftate eller Tinactin eftersom dessa produkter kommer att " svalna ringorm infektion , minska klåda och begränsa spridningen . " Lamisil är en annan vanlig svampdödande kräm används för att bota ringorm, och Monistat-Derm är en aktuell lotion som används för att bli av med ringorm Några andra över disk mediciner du kan prova är Nizorol och Ting produkter i princip bör du leta efter over-the-counter läkemedel som innehåller följande fem aktiva ingredienser : . Tolnaftate , klotrimazol , Terbinafin , mikonazol och Butenafine .

Ansökan

För att avgöra hur man ska tillämpa over-the-counter medicin som du väljer , bör du kontrollera anvisningarna på förpackningen. I allmänhet måste du använda medicinen två gånger om dagen i två veckor efter ringen försvinner så att du eliminera alla svampar . Du måste också tillämpa krämer för att inte bara det drabbade området , men också området närmast runt omkring. Elizabeth Whitmore , MD , föreslår du " sprida grädde på området utanför ringen och sedan arbeta dig in mot mitten . På en nickel-storlek patch , försöka att täcka en halv dollar-size -området. "

Andra rekommendationer

Du kan ta några andra åtgärder för att hjälpa dig med din ringorm infektion . Först bör du bada varje dag , och om du har ringorm på din hårbotten , behöver du använda ett läkemedel schampo . Eftersom ringorm svampar trivs i varma fuktiga områden av kroppen , bör du se till att du är helt torr efter en dusch . Du kan klappa torrt eller ens använda en fläkt torktumlare på en sval inställning . löst sittande bomullskläder kan hjälpa till att hålla det smittade området fri från svett . Se till att du maskin tvätta dina kläder i varmt vatten med klorin (om tillämpligt) och tvättmedel . Eftersom ringorm svampar samlas ofta i hindrar , badrumsgolv och lådor byrå , bör du rengöra dessa områden regelbundet med blekmedel . Ta också något husdjur du har till veterinären för att se till att de inte är smittade .

Du bör se en läkare om ringorm är på en baby , i hårbotten , ansiktet eller tånaglar , eller om det finns mer än en lesion . Ett annat skäl att rådfråga en läkare är om din ringorm inte försvinner efter att behandla det i två veckor med ett av de ovan nämnda svampdödande läkemedel .

Previous:nothing Next:effekterna av kvinna som använder Rogaine för män

Relaterade artiklar


 • biverkningar av magnesium hos barn
 • risken för piller bröstförstoring
 • hur du ersätter din studsmatta kuddar
 • hur man kan sträcka en muskel spasm i din hamstring
 • badrum förnödenheter för handikappade
 • laxitives vs kolon clense
 • bilbarnstol säkerhet för barn i mickar
 • Vilka tecken och symptom på stress hos män?
 • tecken och symtom på östrogen spikes under perimenopause
 • hur man handskas med matförgiftning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com