tecken och symtom på svartmögel allergi

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-09-28

Du behöver:
kärlek och stöd
. Att veta att "detta också skall gå.
.
.
".

Giftigt svartmögel som finns i fuktiga utrymmen är också känd som Stachybotrys chartarum en särskild stam av hushåll mögel med en smart grön-svart utseende. Andra typer av mögel, som också fanns på mat kvar för länge i kylskåpet, inte orsaka allvarliga allergiska reaktioner som kan orsakas av exponering för Stachybotrys chartarum, även om alla formar föröka genom att skicka sporer i luften. Medicinska rapporter , inklusive en 1999 Mayo Clinic studie , konstatera att majoriteten av kronisk bihåleinflammation orsakas av giftigt mögel allergier . Om du misstänker förekomst av svartmögel i din omgivning, var uppmärksam på tecken och symtom på allergi i dig själv och din familj .

luftvägssymtom

När giftiga svartmögel har etablerat sig i ditt hushåll , vanligen lösa där vatten har absorberats i väggskiva , mattor eller isolering , släpper den mikroskopiska sporer i luften som en del av sin reproduktiva cykel . Dessa sporer kommer att växa mer mögel när de landar , men de kan också åstadkomma förödelse på andningssystem vid inandning . Ofta nysningar eller hosta som inte går bort efter en vecka eller två kan vara symtom på svartmögel allergi . När symptomen kvarstår efter den period då en förkylning bör ha sin gång , bör du misstänker förekomst av allergi . I extrema fall mögel allergi påverkar lungkapaciteten och hindra andningen . Astma kan utvecklas som en följd av svart mögel allergi .

Slemhinnor

En allergisk reaktion mot mögel kan påverka friska slemhinnor . Kliande och rinnande ögon eller en rinnande näsa kan vara symtom på svartmögel allergi . Sinus irritation och även kronisk bihåleinflammation kan också vara tecken på ett giftigt mögel allergier .

Hud Skyltar

Ett hudutslag är en väl känd allergi symptom som kan tyda på en allergisk reaktion mot giftiga mögelsporer . I mer extrema fall en svart mögel allergi kommer att presentera som en utbrytning av bikupor på huden . Halsirritation får följa de olika symtomen mögel allergi .

ytterligare symtom

Mindre vanliga indikationer på svartmögel allergi är illamående, kräkningar och diarré , hosta upp blod, yrsel , anemi , glömska och i de allvarligaste fallen , pulmonell blödning och död . Dessa särskilt sårbara för allvarliga reaktioner, såsom spädbarn , pensionärer och personer med nedsatt immunförsvar --- som hiv /aids-patienter --- bör uppsöka läkare med det första utbrottet av toxiska symtom mögel allergi .

Previous:nothing Next:vanligaste orsaken till ungdomars knäsmärta

Relaterade artiklar


 • hur många kalorier per dag för de äldre ?
 • hur man förbereder för en paramedicinsk försäkring undersökning
 • hur man donera en navelsträng för stamcellsforskning
 • vad man ska leta efter när du köper behåar
 • valeriana och klimakteriet
 • Vad händer om mjälten tas bort ?
 • hur man minnas förebyggande medicinska behandlingar
 • hur man ska leva till 100 år gamla
 • det bästa betyg medicinsk information för seniorer
 • hur man startar en privat vård tull hem barnpassning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com