välj hCG oljestickan förfaranden

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-09-10
Hem graviditetstest kit är vanligtvis de första bestämningsfaktorer av graviditeten för många kvinnor. Dessa hem graviditet kit innehåller hCG tester med mätsticka som är enkelt och bekvämt att använda eftersom de inbegriper något privatliv invasion . HCG tester med mätsticka är också prisvärda och kan köpas på apotek utan recept . Provningsförfarandet är snabb med resultaten bestäms efter ett par minuter

Typer av hCG teststickorna

Det finns olika typer av graviditetstest tillgängliga för användning i hemmet , men de flesta arbetar på ett liknande sätt , enligt de Mayo Clinic webbplats . Några av dessa inkluderar märken som First Response , Clearblue Enkelt, Fakta Plus och Accu-Clear . Beroende på märke kan vissa hCG tester med mätsticka kan användas för att testa ett par dagar före en förväntad menstruation, medan andra kan användas redan från första dagen av utebliven mens . Hem graviditet hCG mätsticka tester antingen digital eller icke-digitala . De fungerar genom att upptäcka graviditetshormonet kallas mänskliga koriongonadotropin (hCG ) i din urin , som förklaras av RevolutionaryHealth. com .
.

testförfaranden

standardförfarande för mest mätsticka tester är att använda mitt under processen urin för att utföra graviditetstest . RevolutionaryHealth. org påpekar att man noggrant bör läsa instruktionerna som följer med hem kit som instruktioner varierar från kit till kit . "För en mätstickstestet , lägger du i slutet av oljestickan eller teststicka i ett stickprov av urin . Du kommer antingen kissa direkt på den märkta änden av pinnen i 5 till 10 sekunder eller sätta pinne i urin i en samling kopp . " Resultaten är sedan läsa efter den tid som anges på testinstruktioner har förflutit .

Läsa hCG teststickorna

icke-digital hCG tester med mätsticka använda färgade linjer för att indikera resultat , medan den digitala tester med mätsticka visa resultatet i ord för att indikera graviditet om positivt. Det är mycket viktigt att kontrollera behandlingen efter den tid som anges på anvisningarna graviditetstest för att undvika missvisande resultat . Enligt WebMD , " om du läser resultatet för tidigt eller för sent, får färgförändring inte vara korrekt och du kommer att behöva nytt test . "

Orsaker till felaktiga resultat

Vissa läkemedel såsom klorpromazin hydroklorid och metadon hydroklorid ( Dolophine , Methadose ) samt läkemedel fertilitet kan störa resultat enligt WebMD . Om du får ett negativt resultat men ändå misstänker att du kan vara gravid vänta en vecka för att återta testet . Alternativt boka tid för att se din läkare för att få ytterligare tester på sjukhuset . Mayo Clinic pekar att andra orsaker till ett falskt resultat kan provtagning för tidigt , med hjälp av utspädd urin , inte tidpunkten testet ordentligt eller att använda ett utgånget eller skadade test kit .
.

Previous:nothing Next:smärtstillande för postoperativ smärtlindring hos barn

Relaterade artiklar


 • hur man desinficera spik Clippers
 • Vad är hybrid kontaktlinser ?
 • smärtstillande för postoperativ smärtlindring hos barn
 • om hCG doser
 • Vad är funktionen av sebum?
 • progesteron kräm för behandling av cystor på äggstockarna
 • androgen hos kvinnor efter klimakteriet
 • hur att kyla en kudde och slåss nattliga svettningar
 • Hur påverkar droger och alkohol ditt blodomlopp?
 • inte preventivmedel gungor orsaka humör ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com