Familjen sjuksköterska läkare tips

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-10-15
Familj sjuksköterskor ( FNP ) sjukdomar diagnostisera och bestämma en lämplig vård strategi av historia och fysisk undersökning , laborationer och diagnostiska tester . De kan också förskriva läkemedel . Att arbeta i en mängd olika arrangemang för hälsovård , är FNPs utbildade för att ge vård till patienter i alla åldrar . Även om inga riktlinjer kan möta varje klinisk utmaning , här är några generella tips FNP

Du behöver : .
Ställ viktminskning mål
. Plan veckovis menyn .
Ät innan du umgås .
Markera din plan i en kalender .
Håll nyttiga snacks finns .

Problem Patienter

utveckla en stil för hantering av problemet patienter . Enligt Sharon Krieger , Jonathan Adler , Scott Plantz och Gillian Lewke , författare till " Family Nurse Practitioner : pärlor av visdom ", är på ett uppdrag att upptäcka varje drog arbetssökande är meningslöst . Uppdraget kommer att misslyckas , och patienter som har allvarliga smärta frågor kommer att drabbas av skepticism hos dem som tilldelats hand om dem . Krieger råd , " Sätta gränser med missbrukare som uppenbarligen uppfinna berättelser och låtar uppvisar eller utsättningssymtom , men i fall som inte är entydiga är det bättre att fela på sidan av medkänsla . "
Enligt medicinska advokat Carolyn Buppert , kan patienten släppas ut från en praxis för brott , är oförenliga eller om det i läkarens bedömning , behöver praxis inte resurser att behandla sina villkor . Vara säker att dokumentera orsaker och kopior av remisser ( t. ex. till länet hälsovård ) i diagrammet . Släpp inte ut patienter när alternativa utövare är inte tillgängliga för detta är att sätta deras säkerhet äventyras.

Håll dig

FNPs måste fylla fortbildning . Gör det meningsfullt och se slutsatserna om evidensbaserad praktik relevant för familjens hälsa .
Be om hjälp . Familjen Nurse Practitioner ( FNP ) arbetar och samarbetar med läkare inom primärvården och andra yrkesverksamma inom hälso-och sjukvården . Det finns inget substitut för en mentor som får säga " jag har sett detta hundra gånger . Här är hur det görs . "

Self-Care

Ta ansvar för din egen hälsa genom att få regelbundna hälsokontroller och insisterar på att familjemedlemmar och vänner att göra detsamma. Krieger , Adler , Plantz och Lewke hävda att " den typ av hit-and-miss vård som anhöriga förväntar dig att lämna är stressande och orättvist . Det sätter också sin hälsa på spel . "
få en god natts sömn . Sätt bekymmer i en tidskrift och lämna dem där . Läs något andligt eller lättsamma i slutet av dagen .

juridiska invändningar

Buppert föreslår att om en medicin kan orsaka bestående skador och det finns säkrare alternativ finns , FNPs bör dokumentera informerat samtycke före förskrivning .
Säg patienter som ringde att det är omöjligt att bedöma många villkor över telefon . Använd inte ge råd utan att läsa filen och att känna med patienten .

Väl Kvinna Care

Under en inledande prenatal examen , fotokopia räknaren hjulpar på patientens datum . Circle från 38 till 42 veckor , och betona utbudet av tid när barnet skulle komma . Not i marginalen när livgivande förväntas och när Labs måste göras . Att ge denna hänvisning till mamman ger henne med framsynthet och förmåga att hålla reda på sin egen dräktigheten .
När man utför bäcken tentor , varm smörjmedel och speculums . Gör en värmelåda genom att placera en elektrisk värmedyna på lågt. Färgglada ugnsvantar kan användas för att täcka och kudde stigbyglar . Alltid förklara syftet med en rektal undersökning för att äldre kvinnor och be om lov . FNP Kate Brethauer i Palm Springs , Kalifornien , anfört att få kvinnor vägrar ", men de uppskattar inte överraskad . "

Previous:nothing Next:Gerd symtom i klimakteriet

Relaterade artiklar


 • hur man kör med en inopererad defibrillator
 • hur man odlar örter för en förångare
 • hur man administrerar portabel syrgas
 • hur du förlänger ditt liv
 • effekterna av kvinna som använder Rogaine för män
 • Har p-piller behöver en backup för fullt skydd mot graviditet ?
 • det bästa benet kuddar
 • är bensalkoniumklorid säkert ?
 • tecken på en åldrande ansiktet
 • hur man desinficera spik Clippers
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com