den bästa stolar för äldre

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-10-23
Äldre folk kan lida av en eller flera sjukdomar som hindrar dem från att sitta på trä, plast eller stolar stål. En armless stol eller en pall ger inte tillräckligt stöd för de flesta pensionärer (speciellt när man står upp), så komfort och terapeutiskt värde har företräde framför inredning och mode.

Högsätet Stolar ge tröst, Bäddmadrasser och snyggt utseende

Klädd, vardagsrum stolar med hög ryggstöd ger stabilt stöd för en äldre person är tillbaka. En skum stoppad stol med armstöd som Stein World Accent Stol med hög rygg från Walmart ger äldre människor dämpning för ryggen och något att greppa på om de har problem att stå upp.

Dusch Stolar för Badrum Mobility

När människor ålder blir det svårare att manövrera i duschen och få i och ur badkaret. En duschstol gör det enkelt för seniorer som har svaga ben eller problem stående eller balansera i duschen. Den Carex Universal Bad Bänk (med ryggen) har runda fötter som kan vila mot främre eller kurviga baksidan av badkaret utan att vobbla. Det finns Handräcke på båda sidor av stolen , och texturerat , justerbart säte halkhämmande . Dess också en bra stol för äldre som behöver lite stöd ut ur duschen .

Bekväm Recliner Stolar

La -Z-Boy och andra tillverkare erbjuder alla olika typer av bekväma fåtöljen stolar som äldre folk älskar . The Cloud Nine Chaise Rocker Recliner av Catnapper har en förlängning ottoman och en vadderad schäslong att sitta under långa perioder mycket mjukare .

Massagefåtöljer för Inbyggd Therapy

En uppfriskande massage stol tillför värme och mjuka vibrerande massage att lindra muskler och värkande ben . Power Life Chaise Recliner med värme och massage genom Catnapper kombinerar alla de funktioner och egenskaper en äldre person behöver i ett vardagsrum stol . Den har vadderade armar , justerbar värme och inställningar massage , och en hiss för att vila trötta fötter .

Snygg Seat Uplift Stol

Risedale Seat Uplift ordförande är särskilt utformat för seniorer vardag komfort , och fortfarande liknar en snygg vinge stol . Den har samma höjning inslag i vanliga liggvagnar, men bara sätet uppåt, inte hela stolen . Det har två diskret spakar att höja och sänka stolen, och benen är justerbara för att anpassa din längd . Detta gör att stolen att stiga med användaren för att hjälpa honom upp till stående .

Previous:nothing Next:hur man undervisar barn om vården

Relaterade artiklar


 • Vicks ånga luftfuktare instruktioner
 • hur man gör det genom morse sicknss
 • Varför skulle kvinnor inte använda mäns Rogaine ?
 • fertilitet blandning framgångshistorier
 • hur mögel förebyggande tips
 • effekter av progesteron på bröst tillväxt
 • hur man administrerar portabel syrgas
 • öra säkerhet för barn
 • hur man ner i vikt genom att planera framåt
 • borax förgiftning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com