hur du väljer ett bra ortoped

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-19
När en situation uppstår i ditt liv kräver en hel ortoped , det är viktigt att veta hur du väljer den rätta för dig

Du behöver : .
Professionell rådgivning
. Sinnesfrid.
Word of mouth .
Referenser .


1 .
ortopeder finns gott om de flesta större städer , men hur vet du hur du väljer den rätta för dig ? Om en genetisk ben problem , skelettcancer , eller olycksfall har lämnat dig i desperat behov av en ortopedisk läkare , är det ofta alltför lätt att hoppa på det första förslaget . Plocka din ortoped noga kan spara dig mycket sorg och hjärtesorg , så plockar klokt är oerhört viktigt.
2 .
ha lärt sig tidigt i livet att jag hade reumatism, jag också senare utvecklat en framåt skolios av mina övre ryggraden som var synbart märkbar . Berörda med mitt tillstånd , hört jag med min vanliga husläkare . Han hänvisade mig till en ortoped som han visste att ha en lång , bra meritlista. Men innan jag fortsatte , jag kollade också kirurgens meriter med American Medical Association , och med andra läkare i området .
3 .
När jag var bekväm med den feedback jag fått , besökte jag ortopedisk kirurg . Hans samråd var extremt noggrann , däribland flera röntgenbilder av min ryggrad tillstånd . Han gick också igenom en mycket lång enkät process med mig , och begärde även mitt liv medicinska historia från min husläkare innan någon bedömning .
4 .
var inte bara en professionell remiss en bra Uppgift om min Ortopedisk val, men också att få bra respons från inhemska läkare och AMA försäkrade mig om hans kompetens . Word of mouth från andra med liknande omständigheter som fått bra vård från en ortoped , gav också mig sinnesro .
5 .
All medicinsk situation som kan kräva en ortopedisk operation av ryggrad , innebär vissa risker som vara mycket kritisk att fastställa pågående behandling och vård som en del av återhämtningsprocessen. Av dessa skäl kan plocka en mycket kompetent ortoped vara ett mycket viktigt steg i att inte bara förbättra nuvarande benhälsa , men för att ge några garantier för bättre benhälsa efter resten av ditt liv. Alltid få en professionell remiss , word of mouth vittnesmål , och en ren rapport från AMA ( American Medical Association ) när plocka en ortoped .
6 .
Välj en kirurg som kommer att grundligt gå vid granskning resultat med dig till din belåtenhet. Kontrollera att kirurgen diskuterar alla alternativ och möjliga utfall med dig , innan du fattar ett beslut om efter ortopedisk vård eller operation . En bra ortoped borde granska detaljerna med dig , ge dig en objektiv åsikt med optioner , och diskutera fördelar och nackdelar med förfarandet kirurgi och behandling med er i förväg genomföra någon form av operation . Välj din kirurg klokt , vet dina alternativ , och få en 2: a eller 3: e åsikt om du har några tvivel .

tips och varningar


 • få en professionell remiss .
 • Forskning ditt tillstånd innan de accepterar något ortopedisk kirurgi.
 • veta dina alternativ.


 • Previous:nothing Next:hur man kan förebygga förstoppning utan katrinplommon

  Relaterade artiklar


 • hur man åldras framgångsrikt
 • hur man hittar en screening livlina hälsa
 • kan du vara gravid med lap band?
 • Hur säker är manlig förbättring droger?
 • tvångssyndrom beteenden & klimakteriet
 • Hur påverkar droger och alkohol ditt blodomlopp?
 • klimakteriet och järntillskott
 • ledvärk och smärta under klimakteriet
 • hur man kan förstå en Tubal patologi rapport
 • progesteron och ledsmärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com