hur man får affärer för hemtjänsten

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-10
Enligt en undersökning från 2006 av AARP, "nittio procent av äldre amerikaner vill bo i sitt eget hem och förblir oberoende så länge som möjligt. " Få en hemmaleverantör sjukvård tillåter dem att göra just detta. I själva verket enligt Medicare. com, "Home behandling är billigare, bekvämare och mer lika framgångsrik som den vård du får på sjukhus eller vårdhem. " Många försäkringsbolag, statliga myndigheter och enskilda medborgare att förstå den ökande betydelsen av hemtjänsten och de kan ge till din fastighetsbyrå med ny klient remisser för att få dig nya affärer.

Du behöver:
Computer
. Internet-anslutning.
Bokslut.


1.
Kontakta sjukförsäkringsbolag att få klienten remisser för ditt hem vård byrå. Enligt Medicare. com, "Medicare ger täckning för kostnaderna för sjukvård i hemmet, inklusive hjälp med dagliga aktiviteter om det är en del av läkarens order. " Kontakta Medicare och andra organ försäkring lära dig att få certifieras med deras tjänster. De kräver att du kan styrka licensiering. Försäkringsbolagen måste garantera säkerheten för sina kunder .
2 .
Foster en affärsrelation med statligt finansierade program eftersom många kommer att hänvisa till ditt företag i folk när de frågar om ett bra hem vårdtjänster byrå i sitt tillstånd . Skicka ut informationspaket till dessa organ så att de känner till ditt företag och de tjänster du erbjuder . Fråga om du kan registrera dig för att ingå i deras databas över leverantörer .
3 .
Ger utmärkt service eftersom det kan leda till en remiss från en nuvarande eller tidigare kund . Word-of -mouth remisser är ett väldigt effektivt sätt att få nya kunder . Människor som är bekant med din service och gillar kvaliteten på den vård de får kommer med största sannolikhet berätta för andra . Många vill bara arbeta med organisationer som de har hänvisat till. Det är därför det är viktigt att alltid ge den bästa vården . Detta gäller särskilt med privat betalas individer eftersom de inte kommer som står om .
4 .
Brand era tjänster så att folk kommer att bli bekant med ditt företags namn och vilken typ av tjänster som du ger . Har en logotyp och en slogan . Inkludera detta på ditt visitkort , brevpapper , hemsida , broschyr och övriga frågor korrespondens som du kan skicka .
5 .
Delta hälsorelaterade evenemang och seminarier , och be att få tala på konferenser så att folk kommer att se dig som en respekterad professionell inom ditt område . Ju mer du marknadsföra ditt företag , desto fler potentiella kunder och handelsbolag kan du Foster.


Previous:nothing Next:hur platsen pormaskar

Relaterade artiklar


 • över disk behandling för överaktiv blåsa
 • hur man får affärer för hemtjänsten
 • östrogendominans symptom på grund av preventivmedel
 • hur man ska leva till 100 år gamla
 • Hur får man en DNA- test gjort medan du är gravid
 • Är det säkert att bo nära kraftledningar ?
 • hur man somna snabbare än vanligt
 • hur man använder ett stetoskop med spädbarn
 • örter som dödar invärtes parasiter
 • hur att läka mjälten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com