hur man kan sluta röka just nu, idag

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-27
Så du vill sluta röka? Det är ett nytt år och dags att börja arbeta på alla dessa resolutioner. Om du har beslutat att sluta röka, då är idag din dag. Liksom de flesta dåliga vanor som har blivit inrotade i oss och bli en del av vilka vi är att rökningen är en inget annat än en process som stjäl din hälsa och dina pengar lite mer varje dag. Men detta är ingen plats för föreläsningar-du har hört det förut. Om du vet rökning är dåligt för dig, och du vet det kommer att förkorta ditt liv, vad du behöver är en steg-för-steg process för att sluta röka en gång för alla. Här är den process som fungerade för mig . . .
1
besluta att det är din tid-. det är första dagen kommer du inte röker . Detta är den enskilt viktigaste du kommer att göra . Om du inte har beslutat att sluta , bara flytta på och bryr sig inte ens läsa resten av denna information. Om du har bestämt det här är din dag att sluta , läs vidare .
2 .
Var inte en tönt. Titta , är det alltid kommer att vara en del företag som vill ha dina pengar och kommer att leverera allt som du tror kommer att fungera , även om det är en rip- off . Det finns massor av rip-off produkter där ute som lovar du kan sluta röka. Var inte en sucker. Tänk på det och tala med din läkare innan du köper produkten eller behandling som kommer att hjälpa dig att sluta röka. Det finns några produkter och processer som kan fungera för dig, men de kanske inte fungerar för alla. I slutändan, det kommer att komma ner till ditt beslut, önskar, och kommer att sluta.
3.
Klippa av kopplingen. Det finns saker som utlöser rökning som höger när du äter, med en kopp kaffe, eller när du går ut socialt. Ta en närmare titt på din "rökning tider" och vad du gör när du vill röka. Du börjar se ett mönster växa fram. När du ser vad saker är anslutna till de tider du röker, har du se dig själv göra det viss sak utan att röka. Första gången du försöker göra det kommer att bli mycket svårt, men det kommer att bli lättare och din vilja att motstå blir starkare för varje gång du säger "nej".
4.
Break banden som binder. Det är dags att ta en titt på de människor som du associera. Detta är en enkel steg , men mycket hårt . Om du hänger med folk som röker , du kommer att vilja röka-det är så enkelt . Dina sanna vänner kommer att förstå och stödja ditt beslut att sluta-umgås med dessa vänner , de är din livlina . Spendera din tid med dessa människor.
5 .
Eliminera Triggers . Stress , mat , relationer , livsstil , kamrater , etc. -valfritt antal saker kan göra att du vill röka . Det är dags att identifiera dessa triggers och börja eliminera eller ändra dem . Om jobbet är en källa till stress , kan du behöva leta efter ett annat jobb . Om detta inte är möjligt , då behöver du lära dig att hantera vissa saker som orsakar din stress på arbetsplatsen.
6 .
Byt Bad med det goda. Det är välkänt att om du inte ersätta din vana att röka med något annat som tar sin plats , då det kommer att bli tufft att sluta . Byt ut dåliga vanan med en hälsosam vana . Motion i stället för att plocka upp en cigarett-det finns en ny idé . Om du röker när du tittar på TV , prova att byta ut att TV-tittande med läsning eller någon annan aktivitet . Tanken är att ersätta de dåliga beteende med något bra , och annorlunda.
7 .
lyssna på din kropp . Du kommer att vara att gå igenom några tuffa tider eftersom kroppen försöker att klara sig utan alla dessa droger och kemikalier som du har tagit in varje gång du röker . Du har gjort röka det normala för din kropp . Nu du kommer att sluta ge din kropp allt det ohälsosamma saker och din kropp kommer att göra det mycket svårt för er . Du kan bli sjuk under ångerfristen . Detta är en tid av helande för din kropp och du behöver äta hälsosamt , ta lite vitaminer eller kosttillskott , och drick mycket vatten . om du kan hålla släckt , du är mindre sannolikt att känna sig sjuk

tips och varningar


 • Det är lätt att bli avskräckt-du gör något som är mycket , mycket svårt . Ge inte upp , det är naturligt att vilja ge upp och sluta
 • stanna med det . -Du kan göra det ! Du har makt att stoppa och det är upp till dig
 • hitta några nära vänner eller familjemedlemmar som kommer att hålla dig ansvarig och ge dem tillåtelse att göra allt för att hjälpa dig att sluta-. bland annat dölja din röker .


 • Previous:nothing Next:Hur man naturligtvis eliminera hudbristningar

  Relaterade artiklar


 • hur man kan sänka kolesterol i kroppen
 • hur man kan jämföra kostnader för medicinska behandlingar
 • hur man undervisar barn om vården
 • Hur man naturligtvis eliminera hudbristningar
 • kul & sanna fakta om mänskliga ben
 • effekterna av dextrometorfan missbruk
 • hur man kan mäta din midja att höftkvot
 • missbildningar på grund av kön val
 • Vad händer om mjälten tas bort ?
 • Hur vet man att bebisen är hungrig
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com