hur man kunna lita på att sluta tobak

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-10-01
De flesta människor försöker sluta tobak (cigaretter eller rökfri tobak) flera gånger innan de lyckas. Det är en mycket svår sak att göra, men mycket mer möjligt om en person har tillräckliga självförtroende

Du behöver:. .
Ett öppet sinne
.
Viljan att utmana dina tankar och känslor.
En tidskrift, om du vill skriva ner dina tankar.
.


1.
Mer vi tror på oss själva, desto mer sannolikt att vi ska lyckas. Detta gäller även rökstopp. (Naturligtvis inte övermodiga, dock)
första svar på denna fråga. På en skala från 1-10, hur säker är du i din förmåga att sluta och stanna sluta?
Varför är vissa människor mer självsäker än andra? Det finns flera faktorer som hjälper oss att känna sig trygga, som är värda att utvärdera när man försöker uppnå ett mål. Jag gillar att tänka på dem som "5 förtroende faktorer. "
2.
VISION
Oavsett om vi kan visualisera oss att lyckas är en viktig faktor förtroende. En skidåkare förbereder sig för konkurrens kommer att visualisera själva uppnå sina mål , navigera portarna och målgång i världen rekordtid . Den " quitter i utbildning " kan fråga sig : "Kan jag se mig själv som en icke-rökare ? " Om inte, är det ok , det betyder bara att det finns lite arbete att göra för att skapa en bild av liv utan tobak .
3 .
ORGANISATION
annan förtroende faktor , organisation , handlar med rätt resurser , verktyg och support . Shannon Bahrke kommer inte att åka skidor på 2010 Olympiska puckelpist utan hennes favorit skidor, stavar, eller stöd av sin tränare. Förberedelser för att sluta tobak, som skidåkning, handlar om att ha stöd av familj och vänner, och verktyg för att arbeta igenom alla utmaningar som kommer tillsammans (stress, nikotin tillbakadragande, som är runt andra rökare, etc. ).
4.
UTFÖRANDE
att kunna sätta en plan i verket är den tredje faktorn förtroende. Efter att ha höga mål är viktigt, men om Michael Morse var allt prat och inga åtgärder, skulle han inte kunna åka skidor i 2010 års olympiska puckelpist heller. Rökstopp kan känna överväldigande, vilket gör det svårt att komma igång. Datum för rökstopp är det stora målet, och med mindre mål för att nå längs vägen, såsom försenar morgon cigarett, kan hjälpa fart på avsluta processen.
5.
PRESTANDA HERRAVÄLDE FÖRDELNING
Förtroendet beror också på våra tidigare erfarenheter och vad vi tillskriver våra tidigare framgångar eller misslyckanden till. Dessa två sista förtroende faktorer, prestanda behärskning och tilldelning, titta på tidigare erfarenheter som antingen hjälper eller stjälper framtida ambitioner. Casey Puckett hade några internationella föreställningar resulterar i DNF ( " kom inte i mål " ) , vilket naturligtvis inte är bra . Han kunde se DNF som ett misslyckande , och nu saknar förmågan att lyckas . Eller så kunde han välja att se tidigare prestationer som styrkor , lära sig mer på dennes förmåga och finslipa tekniker . Jag vet inte Casey personligen , men jag antar det senare är sant, och vi får se hans förtroende i aktion i OS i Vancouver .

tips och varningar


 • Ring 1-800-QUIT-NOW i kontakt med din statens tobak Quitline . Du kan vara berättigad till rådgivning per telefon eller mediciner som hjälper dig att sluta .


 • Previous:nothing Next:hur man håller varmt i sängen

  Relaterade artiklar


 • hur man får ett försäkringsbolag att betala för infusioner vitamin C
 • hur man kan få gratis receptbelagda antibiotika
 • hur ta reda på om du eller din älskade en kvalificerar sig för hospice
 • faktorer av systoliskt blodtryck
 • hur förklarar cellandning att barn
 • karaktärsutveckling i den tidiga barndomen
 • Växter & naturliga kosttillskott för klimakteriet symtom
 • lipitrex kost
 • hur man kan sträcka en muskel spasm i din hamstring
 • den Gotti kost
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com