hur och 10 sätt att överleva blues artrit vintern

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-27
Lider du av artrit ? Känner du dig ner under vintermånaderna
1 .
Gott Nytt År alla! Jag har stora planer för det nya året . Ett är att dela med dig några tips om att hantera artrit . Som ni alla vet är speciellt svårt för dem av oss som lider av kronisk smärta . De flesta dagar då temperaturen är i låga tvåsiffriga tal som går utanför är trotsigt inte på listan om den kan få hjälp . Men , som ni vet också bor i huset och satt runt också skapar problem stela leder , värk i kroppen och för vissa ökad svullnad
2
1 . . Jag tycker att stretchövningar hjälp med smärta i samband med brist på rörelse. Stretching kan göras var som helst sittande, stående eller liggande läge. Ta ungefär fem minuter varannan timme och lugnt stretch , med början vid tårna och slutar vid ditt huvud, rensa huvudet på alla tankar bara för dem några minuter .

2. Också om du har möjlighet ställa in en timer för 5 till 15 minuter och göra en rutin. Jag vet om svåra smärtor dagar som inte är möjligt , men på måttlig dagar gå för det . Kanske du bara kan göra 5 minuter det är OK bara att försöka införliva något produktivt i din dagliga rutin . Det behöver inte vara en knepig uppgift , kan det vara en hobby eller ett telefonsamtal som bara måste göras . Vad det är bra .

3. Kom ihåg att skratta . Ring en gammal vän eller familjemedlem . Läs en bra bok se en rolig film . Laughing hjälper till att hålla vårt humör förhöjda och inte ge tid för ner tankar .

4. Öppna persienner Låt solen skina i. Dess en stor källa till D-vitamin och en bra stämning hiss . Som vi behöver alla särskilt de av oss som har artrit .

5. Håll ditt hem organiserade , fria från skräp . Dagarna och ditt humör kommer att flöda mer jämnt .

6. Försök att alltid ha dina rum målade jublande färger innan vintern sätter in Ju ljusare rummet ljusare stämningen .

7 . Om smärtan gör att fixa håret kvinna sätta på lite smink även om det är bara lite läppglans . Ser bra må bra

8 . Försök att inte äta stora måltider . Prova en tröstande tallrik soppa och en halv smörgås . Det är bara något om den måltiden som säger bekväm kram på vintern . En tung måltid kommer bara få dig att känna mer trög och trött .

9. Engagera dig , hjälpa din favorit välgörenhet . I flesta fall det kan göras hemifrån . Välgörenhet kan du ringa , skicka e-post , grejer kuvert valfritt antal saker . Det är som att ge dig en semester från din egen problem att hjälpa någon annan . En hektisk sinne är en smärtfri kropp . Jag säger inte om du fortsätter upptagen du kommer aldrig att känna smärta eftersom du fortfarande kommer . Men , du kommer inte att fokusera på din egen smärta du kommer att hjälpa någon annan .

10. Utbilda någon , kan det vara en främling , vän eller kvinnan på banken . Sprid ordet att autoimmuna artrit som RA och AJRA och flera är inte ett sätt för din granne att förutspå vädret . Det är en allvarlig sjukdom som verkställer man, kvinna och barn över hela världen dagligen . Göra en skillnad i din sjukdom , vänd din motgång till något positivt .
3 .
jag förstår har en kronisk sjukdom är ingen promenad i parken , än mindre en som orsakar så mycket smärta dagligen . Jag har själv fem former av artrit RA och RSD är det sämre . Jag har också en förlossningsskada att min högra arm så jag inte främmande för daglig smärta . Jag försöker bara göra det bästa av det . Jag hoppas ni har en trevlig nyår med mindre smärta .


Previous:nothing Next:hur man kan sluta röka just nu, idag

Relaterade artiklar


 • hur man använder kontakter
 • Hur får man en DNA- test gjort medan du är gravid
 • hur man ändrar mentalvårdstjänster för ungdomar
 • hur man använder ett stetoskop med spädbarn
 • hur man startar en privat vård tull hem barnpassning
 • symtom på en hjärnskada och hals förskjutning
 • hur du testar din ph
 • över disk rättsmedel för ringorm
 • huvudvärk med yrsel hos barn
 • orsakerna till huvudvärk och illamående hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com