när du ska sluta DMSA på barn

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-10-31
DMSA eller meso -2 -3- dimercaptosuccinic syra , är en grupp av svavelhaltiga ämnen som kallas dithols . Sedan 1950-talet har DMSA varit ett sätt att effektivt behandla bly och kvicksilver förgiftning . År 1991 var det också godkänt för behandling av barn blyförgiftning . DMSA kan även passera blod -hjärnbarriären , vilket gör det effektivt vid behandling av neurologiska sjukdomar. Den tid ett barn behöver för att ta DMSA är beroende varför DMSA används

Bly toxicitet

Om barnet har utsatts för bly , är DMSA ett effektivt sätt att avlägsna bly från kroppen . Den allmänna regeln om dosering är att ta DMSA tre gånger per dag för de första fem dagarna och därefter 14 dagar för att ta den två gånger dagligen. Mängden DMSA per dos kommer att bestämmas av din barnets läkare . Kiropraktik Dr Ralph C. Cinque noterar många studier som visar framgångsrik behandling av bly och kvicksilver toxicitet med hjälp av DMSA .

kvicksilverförgiftning

När ett barn utsätts för kvicksilver är det allt på en gång jämfört med den långsamma exponering av bly . Behandling av kvicksilverförgiftning tar endast åtta till 24 timmar . Endast en dos är vanligen tas för denna fråga . Detta en dos visar effektivitet på att ta bort kvicksilver , utan kvicksilver visas i 24 timmar efter första dosen .

kvicksilverförgiftning i hjärnan

Om kvicksilver toxicitet har nått hjärnan, DMSA kan avhjälpa det också . I detta fall kommer DMSA tas upp till åtta dagar . Somliga föreslår att den bästa doseringen protokollet är att ta det varannan dag i upp till 15 dagar . Undersökningar som utförts av Avdelningen för Grundläggande medicinska vetenskaper, rubriken b Dr James B Adams , stödjer dessa observationer i kliniska prövningar göras med 65 barn i åldrarna 3 till 8 år .

Neurologiska

DMSA har med framgång använts för att hjälpa med neurologiska sjukdomar som autism . I detta fall kan långvarig användning DMSA förskrivas med endast en läkare att kunna informera dig om att sluta använda för ditt barn . Konsultera alltid din läkare eller sjuksköterska innan du påbörjar någon regemente av narkotika . Ofta är autism patienter som behandlas av en kiropraktor som kiropraktik har visats som hjälp i autism . Som en behandling , kan en kiropraktor ordinera ofta DMSA också .

Previous:nothing Next:benfrakturer orsakade av IC gabapentin

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en screening livlina hälsa
 • förhöjd hCG och risk för Downs syndrom
 • vad är en normalt blodtryck för en kvinna ?
 • symptom på sjukdom VALSTJÄRT
 • strivectin hals grädde ingredienser
 • streptokocker toxisk chock syndrom och graviditet
 • hur snabbt desinficera ditt hem
 • korrekt teknik för mätning av människors höjd
 • Vilka är riskerna för en 4d graviditet ultraljud ?
 • Vilka är fördelarna med väl vatten?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com