rensar slem och lindra hosta från spädbarn naturligt

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-24
Nyligen hade jag en bebis via kejsarsnitt och hon kom ut med en massa slem . Sjukhuset gav mig en spruta för att extrahera slem från munnen . När jag kom hem , några veckor senare min dotter började kvävning på grund av överdriven slem i halsen . För att jag tror på huskurer , och nu bara vill att du ska ge barn Tylenol , tänkte jag på ett botemedel som jag använder för min sväva halsen . Jag la en annan beståndsdel för att se om det skulle fungera och det gjorde . I tre dagar var min dotter klar av slem och jag har inte haft problem sedan dess. Receptet är enkelt och mitt barn älskade det! . Jag också provat det på min 4-åriga för hennes hosta och det rensas upp henne till

Du behöver:.
2 msk färskpressad citron
  (Använd inte kartongen, måste det vara riktig citron).
1 msk honung.
1 tsk bakpulver.


1.
Pressa 2 msk citron i en skål.
2.
Lägg till 1 msk honung och rör om.
3.
Tillsätt 1 tesked bakpulver och rör om. Det kommer fuzz upp, så vänta tills skummet går ner. För spädbarn, stoppas i en flaska eller sked foder. Om barnet inte tar allt bara vänta en stund och ge honom vila. För småbarn, bara sätta i en kopp och låt honom dricka allt. Gör detta 3 gånger per dag i 3 dagar, bör ditt barn att må bättre. Eftersom det är naturligt, kan det användas längre om det behövs.


Previous:nothing Next:hur snabbt desinficera ditt hem

Relaterade artiklar


 • hur du väljer en byrå hemvård för dina föräldrar - vad behöver du veta
 • näring källor till omega 3
 • hur man gör cool polymer wraps
 • tecken och symtom på en UVI på barn
 • hur man får fastare bröst snabbt
 • är bensalkoniumklorid säkert ?
 • Hur får man en DNA-test när du är gravid
 • hur man kan förebygga Tinea cruris ( Jock Itch )
 • borax förgiftning
 • livmoderhalscancer twinges och tecken på tidig graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com