säkerhetsåtgärder för physicals

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-10-20
Alla bör få en medicinsk hälsoundersökning minst en gång årligen . Även personer under en läkares vård ska få ett fysiskt som inte fokuserar på en viss sjukdom eller ett organ system, men istället bestämmer hälsa och välbefinnande i hela kroppen . Men physicals kan vara ansträngande och krävande undersökningar beroende på omfattningen av information som läkare behöver . När får en fysisk , erbjuda läkare eller medicinsk assistent en omfattande sjukdomshistoria . Att veta allt som hänt hittills kommer att förhindra komplikationer .

Du behöver :
Hälso- och sjukvård böcker
. Hälso- och sjukvård pamfletter .
Online resurser på sjukvården .
. Bärbara

Hjärt Försiktighetsåtgärder

Hjärtat är en flexibel och pålitlig orgel arbetar nonstop från strax efter befruktningen till döden-det ibland lever över i en transplantation . Kroppsundersökningar kommer emellanåt stam hjärtat så läkarna kan få korrekt information om styrka , regelbundenhet och blodflöde . Tala om för läkaren om du har haft hjärt -eller andningsproblem och någon medicinering föreskrivs för tillståndet . Ge så mycket information som möjligt om datum , sjukhusinläggningar och andra läkares vård .

Muskuloskeletala Försiktighetsåtgärder

physicals kan testa rörelseomfång i leder och fysisk uthållighet med löpband tester och förmåga att lyfta och bära successivt tunga föremål . Om du har haft ett brutet ben , trasiga ligament eller svår muskel-stam , ge all den information du kommer ihåg . Dagen för skada och hur länge du har behandlats (inklusive tid i en gjuten ) är mycket viktiga. Var noga med läkaren också känner till någon bestående begränsningar på grund av en sådan skada eller långvarig sjukdom. Se också till att läkaren vet att du har alla metalliska eller syntetiska skruvar , stift eller plattor . Detta kan avgöra om ett organ skanna eller andra omfattande imaging study kan utföras .

Sensorisk Försiktighetsåtgärder

Dina ögon , öron , näsa, hud och röst är ditt sätt att hålla kontakt med världen omkring dig . Ta inte för givet att läkaren kan lätt se om du har nedsatt hörsel eller domningar i fingrarna . Dessutom har för många , svårigheter lukta eller se olika saker blivit så vanliga finns det en tendens att glömma det är ett problem . Se till att läkaren vet . Om du bär kontaktlinser eller har haft korrigerande vision kirurgi , anteckna det . Om du använder en hörapparat eller ta receptfria over-the-counter medicin , låt läkaren veta . Alla dessa frågor måste vägas in innan någon fysisk prov eller tester .

Previous:nothing Next:autoklav bruksanvisningar

Relaterade artiklar


 • korrekt teknik för mätning av människors höjd
 • beskriva T cells funktioner i kroppen
 • Vilka är riskerna för en 4d graviditet ultraljud ?
 • behandling för flatfeet hos barn
 • öronvärk medicin för barn
 • tidig menopaus och p-piller
 • hur man samla in data för en plan att sluta röka
 • Vilka är ingredienserna i lava tvål?
 • hur man läser en prostata rapport
 • naturligt bikini hårborttagning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com