elektriska filtar och missfall

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-11-17
Elektriska filtar kan vara en gudagåva på vintern när det känns som du bara inte kan få varm, men vårdpersonal har ännu inte kunnat enas om deras säkerhet. Forskning finns, å ena sidan, som visar att elektriska filtar är säkra, och å andra sidan att de kan bidra till missfall triska filtar kan vara en gudagåva på vintern när det känns som du bara inte kan få varm, men vårdpersonal har ännu inte kunnat enas om deras säkerhet. Forskning finns, å ena sidan, som visar att elektriska filtar är säkra, och å andra sidan att de kan bidra till missfall

Du behöver:.
Måttband
. Rektangulär vävda korgen.
Rulle 1/4-tums band.
1/4-tums elastisk (10 inches lång).
Garn nål.
Sax.
En kompis.
<-h4>

Länka till missfall

De två stora problem med elektriska filtar är att höga i kroppens temperatur och hög exponering för elektromagnetiska fälten är vetenskapligt har kopplats till missfall. Elektriska filtar utsätta kvinnor för båda, men på låga nivåer.

Heat

Om en gravid kvinna beslutar att använda en elektrisk filt för att hålla sig varm, skulle hon se till att hon inte överhettas. Enligt Dr Carol Archie, Ob-Gyn, är det viktigt att inte låta en gravid kvinnas kroppstemperaturen når 103 grader, för att undvika risken fosterskador eller missfall.

Elektromagnetiska fält

Enligt Families. com, med hjälp av en elektrisk filt för att hålla värmen under graviditeten kommer att utsätta kvinnan och hennes barn till en ökad elektromagnetiskt fält. Elektromagnetiska fält har varit kopplade till missfall , men på högre nivåer än de som finns i elektriska filtar .

Vad läkarna säger

Varken läkare eller stora medicinska organisationer har slutit om elektriska filtar bidra till missfall . Det är bäst att rådgöra med din läkare innan du använder en eftersom hon känner till din personliga historia och kan göra en mer personlig rekommendation .

tips för användning

Många kvinnor som väljer att använda elektriska filtar slå på dem en halvtimme innan sängen att värma sängen , sedan stänga av dem innan de fick under täcket . Detta minskar risken för överhettning och exponering för elektromagnetiska fält.

Previous:nothing Next:vad är en nasal potten ?

Relaterade artiklar


 • hur man uppmuntrar barnen att äta grönsaker
 • hur man märker akuta kontakterna i mobiltelefoner
 • hur man tvättar bort tonsoliths och halitosis
 • Vad innebär det om ett PSA- blodprov är lågt ?
 • hur man läser en enkel ekg
 • kul & sanna fakta om mänskliga ben
 • spånskivor toxiner
 • hur man kan minska längden på menstruationscykeln
 • hur intervju för äldreomsorg
 • om barn med epilepsi och depression
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com