hur man har mer vilsam sömn

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-11-23
Om du är en av dem som bara känner sig så sömnig under dagen men så fort du trycker på sängen , kan du inte sova , känner jag din smärta . Det gör mig frustrerad när jag vaknar på morgonen vill hålla trycka på snooze -knappen istället för hoppande ur sängen riktigt utvilad och redo för dagen. Genom att göra några av följande , kommer du att få några Z : s på nolltid
1
. Innan sängen , dricka ett glas varm mjölk . Min mamma brukade alltid göra mig dricka ett glas varm mjölk när jag var liten . Det funkade riktigt ändå. Detta är en metod som fortfarande fungerar för mig , även nu .
2 .
Motion innan dagen avslutas . Ta dig tid att ta en joggingtur eller en promenad i en timme eller göra något som verkligen kommer att trötta ut dig och gör att du vill gå till sängs . Du behöver inte gå ut . Göra något liknande armhävningar eller bara jogga på plats .
3 .
Gör lite yoga precis innan sängen . Rensa och koppla ditt sinne . Ibland kan jag inte sova eftersom jag har en hel del på mitt sinne , clearing mitt sinne verkligen hjälper mig att somna snabbare .
4 .
ta en trevlig , varm , avkopplande bad eller dusch innan sängen . Detta hjälper dig lindra eventuella stress och bara glömma alla dina problem. Detta hjälper dig också att slappna av musklerna.
5 .
det mesta tar det mig 1-2 timmar att somna . Går till sängs bara ca 1-2 timmar tidigare än du brukar göra kan bara vara din lösning .

tips och varningar


 • Detta är vad jag brukar göra innan sängen.
 • prova med bara en av dem och se vilken som fungerar bäst för dig
 • godnatt och SweetDreams : )


 • Previous:nothing Next:hur man blir en rätt patient

  Relaterade artiklar


 • östrogenets roll i myom
 • hur mögel förebyggande tips
 • om hCG doser
 • förhöjd hCG och risk för Downs syndrom
 • förklaring av den näring av vitaminer för barnen
 • badrum säkerhetsanordningar
 • Vilka funktioner i en artär ?
 • hur man mäter en tumme stag
 • vad man ska göra om du av misstag äter en liten mängd av naturliga organiska tvål ?
 • hur man använder amning som preventivmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com