hur man kan öka extensor poserande för tidigt födda barn

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-11-20
Alla nyfödda som är född tidigare än 37 veckor anses för tidigt. Tidigt födda barn nästan alltid tillbringar sina första veckorna eller månaderna i en neonatal intensivvårdsavdelning, och de ofta lösa utvecklingsproblemen från att inte ha tillräckligt med tid att utveckla och ton. Ett av dessa problem är att framgångsrikt genomföra utvidgningen hållning, vilket innebär att armar och ben kan sträcka ut, och flexion, vilket är en naturlig, curling position. Naturligtvis för tidigt födda barn har en tendens att ligga platt och inte kan arbeta mot tyngdkraften utan hjälp.

Du behöver :
Blanket
. Positionering hjälpmedel .
Sjukgymnast .


1 .
Lägg en mjuk filt på golvet , och placera barnet på filten på mage för ökad tid tills hon når 90 minuter per dagen. Fullgångna barn föds med denna förmåga, men för tidigt födda barn behöver lära sig. Ett tidigt födda barn på hennes mage kommer att lära sig att lyfta huvudet och sträck hennes armar och ben, enligt Vickie Dakin, en pediatrisk sjukgymnast i Tampa, Florida.
2.
Använd positionering hjälpmedel att främja böjning och utsträckning ställningar, såsom gräns stödjer, bon och buntings, enligt American Academy of Pediatrics. Boundary stöder och bon hjälper dig att flytta positionen för ditt barn, till exempel från ryggen till hans sida, utan att lyfta honom, vilket ger honom en känsla av positionering själv och lär honom vilka positioner lindra stress och obehag mest. Buntings är filtar som gör att den naturliga värmen från barnets kropp att inte fly och för att hålla honom varm. Alla dessa produkter fungerar för att hålla barnets kropp bekväm medan han utvecklas, vilket är nyckeln för att påskynda utvecklingsprocess.
3.
Besök en pediatrisk sjukgymnast som kan hjälpa barnet att öka hennes utbud av rörelse och muskeltonus, som hjälper henne att stödja sin egen stam och öka hennes extensor prat. Sjukgymnasten kommer att använda övningar som att ha barnet ligga på rygg och uppmuntra henne att lyfta huvudet genom att visa henne intressanta bilder, enligt BabyCenter. com. Sjukgymnastik erbjuds när barnet har mognat till cirka tre år gammal och fortfarande har problem med tillägget kroppshållning . Detta är inte ett nödvändigt steg för flertalet tidigt födda barn

tips och varningar


 • När barnet att tillbringa tid på mage , gör allt du kan för att hålla honom bekväm . Gnugga ryggen , distrahera honom med leksaker , och ligga kvar nära golvet så att han inte känner sig övergivna . Eftersom han behöver tid att utveckla färdigheter extensor krumbukter , han kommer inledningsvis inte umgås på hans mage.
 • Fråga din läkare vilken typ av placering hjälpmedel bör du använda med ditt barn . Också , prata med ditt barns läkare innan du skickar honom till en sjukgymnast . Din läkare kommer att känna rätt typ av behandling för ditt barn, och när den ska genomföras .
 • inte Försök att lyfta eller sträcka på barnets kropp innan det är färdigt . Detta kan orsaka skador på ryggraden eller arm -och benmuskler , som ännu inte är redo att tona och stretch.


 • Previous:nothing Next:är det normalt att ha ont i nedre delen av buken tidigt när man är gravid?

  Relaterade artiklar


 • Vilken typ av testning är för Attention Deficit Hyperactivity Disorder ?
 • funktion radialis
 • hjälp för äldre att köpa blöjor
 • långvarig exponering för mögel och hälsoeffekter
 • näring källor till omega 3
 • hur man håller en tidslinje över din hälsa historia
 • Hur får man en DNA- test gjort medan du är gravid
 • betalningsplan semester
 • mjälte infektioner
 • tecken och symtom på en bebis med sura uppstötningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com