hur man ska finansiera hälso-och sjukvårdstjänster

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-11-12
Om du inte har sjukförsäkring kan finansiera sjukvården vara en svår sak att göra. Vissa medicinska procedurer kan kosta hundratals eller tusentals dollar. Även om det kan vara lite du kan göra i vissa fall i andra det är möjligt att finansiera hälso-och sjukvård så att din månatliga betalningar är hanterbara
1.
Tänk kontanter om du kan. Många vårdgivare kommer att erbjuda en rabatt om du har möjlighet att betala kontant i förskott. Tala med din läkare för att se om detta är ett alternativ och vilken typ av rabatterade kanske du kan ordna om du inte betalar kontant .
2 .
Kontrollera om du uppfyller kraven för Medicaid . Medicaid ger försäkring som täcker sjukvård om du uppfyller de behörighetskrav. För att vara berättigad till Medicaid , måste din inkomst vara under en viss nivå och du måste ha några tillgångar . Den exakta inkomster varierar enligt stat , men i allmänhet måste du vara på eller under fattigdomsgränsen. Dessutom måste du också falla i ett stödberättigande grupp . Till exempel måste du antingen vara en amerikansk medborgare eller en juridisk invandrare. Medicaid täckning kommer att träda i kraft omedelbart, och kan även tillämpas retroaktivt och omfatta hälso-och sjukvård som tillhandahålls i de tre månader som föregick din ansökan. Om du är osäker på om du är berättigad, kontakta ditt lokala statliga förmåner kontor där en skaderegleringsrepresentant hjälper dig att avgöra om du uppfyller kraven för programmet.
3.
Tala med din läkare om en betalningsplan. Många läkare är villiga att arbeta med människor som behöver hälso-och sjukvård och kommer att försöka sätta dig med en rimlig månatlig betalning plan. Ni kan få betala ränta, men det kan ändå vara ett bra alternativ till vård finansiering vården.
4.
Se in CareCredit eller annan typ av privata finansbolag. CareCredit erbjuder finansiering för vård förfaranden enligt flera attraktiva betalningsalternativ. För att få hjälp från Credit Care, måste du gå till en läkare som täcks av deras program, och du måste betala ränta, men detta kan vara ett billigare alternativ än att betala på ett kreditkort och kan ge dig möjlighet att få hjälp du behöver.

tips och varningar


 • flesta privata försäkringsbolag utesluta redan existerande förhållanden , så att ansöka om försäkring när du säger att du behöver tjänster som inte kommer att hjälpa dig , eftersom villkoret kommer att uteslutas eftersom du visste att du hade det innan du ansökte om försäkringen .


 • Previous:nothing Next:hur säkra medicinska sug kapslar

  Relaterade artiklar


 • ansträngd hamstring symtom
 • den bästa stolar för äldre
 • musik och hjärnans utveckling hos små barn
 • Androgel hud biverkningar
 • hur man lindra smärtan av mensvärk på ett bra sätt
 • DIY plast Glasögonbågar reparation
 • hur man använder naturliga Candida albicans botemedel som fungerar
 • när du ska sluta DMSA på barn
 • hur du ändrar dig skuld fri
 • hur mögel förebyggande tips
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com