pension gemenskap finansiell rådgivning

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-11-20
Kostnaden för pensionering samhällen lämnar många familjer med klistermärke chock . Enligt Baltimore County Department of Aging i Maryland , kan det kosta tusentals dollar varje månad för att flytta till en pension anläggning . Pension gemenskap finansiell rådgivning kan vara till hjälp när man planerar för dessa kostnader

Kostnad för pensionering samhällen

Kostnaden för att flytta till en pension gemenskap vanligtvis inkluderar en anmälningsavgift och månadsavgifter , beroende på Baltimore County Department of Aging . Beroende på pension anläggningen kan inträdesavgifter allt från $ 20. 000 till $ 400. 000.

Avgiften beror också på den valda typen av lägenhet. Ibland inträdesavgifter återbetalas när den inhemska lämnar pension gemenskap eller vid dödsfall. Läs avtalet noggrant för dessa förhållanden.

Månadspriser debiteras också och sträcker sig från $ 1. 000 till $ 4000, enligt Baltimore County Department of Aging. Denna avgift kommer att bero på faktorer som vårdnivå (självständigt boende, omvårdnad eller stöd i boende) och storleken på lägenheten.

Medicare Finansiell Hjälp

Medicare får betala för sjukvårdskostnader som inkom till pension gemenskap. Till exempel, om den boende behöver omvårdnad, är hälso-och sjukvården del av räkningen mycket stora. Ansök om Medicare för att kompensera kostnader pension gemenskap. Du kan också ansöka om Medicaid, som täcker kostnaden för receptbelagda mediciner.

Andra Long-Term Care Resources

Ideella organisationer som betalar för Senior Care kan hjälpa till att avgöra berättigande till program i ditt område. Efter att ha svarat ett kort frågeformulär som inkluderar ålder, inkomst och hälsotillstånd information , kommer företaget att kontakta dig med ekonomiska resurser i ditt område .

Finansiering Pensionering Care

Ett annat alternativ för att betala för pension och sjukvård är finansieringen av kostnaderna . De flesta äldre som bor samhällen i USA erbjuder finansiering alternativ för familjer , såsom äldste Life finansiella planer. Den pension gemenskap kommer att hjälpa patienten och familjen beräkna finansieringen behöver, och väljer ett program som täcker de extra kostnaderna .

Previous:nothing Next:Varför hör jag mina hjärtslag i mitt huvud ?

Relaterade artiklar


 • effekter av progesteron på bröst tillväxt
 • tecken och symtom på sköldkörtel hos kvinnor
 • hur man har en lyckad IVF
 • förhöjningar i systoliskt vs diastoliskt blodtryck
 • spel för familjeterapi
 • Vad är funktionen av sebum?
 • vad är en nasal potten ?
 • hur man förebygger tonåriga rökning
 • hur reparera en plast monokel ramar
 • hur man eliminerar eventuella behov att sanera kök tvättsvamp
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com