råd för att få en man att få ett jobb

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-11-07
Letar efter ett jobb kan vara frustrerande . Efter att skicka ut dussintals meritförteckningar, är det lätt att bli avskräckt . Denna process kan vara frustrerande för makar och nära och kära också . Men ta reda på vad som motiverar en make och utforma ett partnerskap i jobbsökningsprocessen kan hjälpa

reda Vad motiverar honom

Bara för att en nära anhörig inte är att hitta ett jobb betyder inte att han inte vill jobba . Enligt Quint Karriär , många människor tappar intresset för deras nuvarande yrke , vilket gör dem omotiverade . Det kan vara dags att upptäcka en ny karriärväg . Prata om det som intresserar honom, och brainstorma nya yrken som kan återuppliva sin karriär motivation .

Det kan handla om utbildning inom ett annat område . Kolla ackrediterade skolor i området som erbjuder programmet . Uppmuntra honom att prata med yrkesverksamma inom det nya området är av intresse att se till att det är rätt karriärväg .

uppmuntra honom att nätverk

Enligt Wall Street Journal , företag spenderar mindre och mindre pengar på reklam jobb . Med så många ansökningar , de behöver helt enkelt inte att göra reklam för positioner . När du har bestämt vilken typ av arbete din älskade man är intresserad av ( och fått nödvändig utbildning ) , starta nätverk . Uppmuntra honom att gå med branschorganisationer, och utnyttja föras fram positionerna .

också, glöm inte att använda alla dina resurser . Enligt Bureau of Labor Statistics , till jobb söker som använder många olika metoder att hitta ett jobb är mer framgångsrika . Kontakta college arbetsförmedlingarna , kolla med branschorganisationer och sluta med din lokala statliga arbetsförmedlingen.

Konfigurera Informationsmöte Intervjuer

Även om ett företag inte anställer , prata med personalavdelningen och begära en " informell intervju . " Dessa intervjuer kanske inte resultera i en omedelbar jobb, men de kan få din älskade en fot i dörren . Följ upp med en tackkort , och kom tillbaka regelbundet för lediga jobb . Detta ger en möjlighet att hitta positioner som inte annonseras än.

Håll honom Motiverade

Att bo motiverad när han letade efter ett jobb är tufft . Enligt karriär webbplats " Job Dig ", föreställande livet på ett nytt jobb kan hjälpa till. Skapa en lista med saker som motiverar honom om ett nytt jobb , till exempel mindre stress , högre inkomst potential eller ökad trivsel . Påminn honom att visualisera varför han söker ett nytt jobb .

Previous:nothing Next:effekten av hypertoni på ett ofött barn

Relaterade artiklar


 • hur man väljer att konvertera en vedeldad spis med gas
 • valeriana och klimakteriet
 • hur man minnas förebyggande medicinska behandlingar
 • hur man handskas med matförgiftning
 • testosteronbehandling av libido
 • öronvärk medicin för barn
 • hur man ska behandla ömma fötter genom mul smärta rättsmedel
 • androgen hos kvinnor efter klimakteriet
 • Vilka är orsaker till frekvent illamående och kräkningar i en tonåring ?
 • snabbaste sättet att föryngra din kropp
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com