Hur får man en stor ab workout

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-12-11
Här är några steg som hjälper dig att uppnå en bättre midsection . Kom ihåg att du kan inte plats träna så du måste få lite cardio arbeta i innan du gör din AB rutin om du förväntar dig att se någon förändring
1 .
Försök att få i iallafall 20 minuter av hjärt innan du gör ditt magövningar .
2 .
göra några enkla övningar för att värma upp din abs Innan du börjar magövningar . Prova att göra ett par uppsättningar av plankor under 30 sekunder .
3 .
Ligg på rygg och gör en uppsättning av 10 crunches följt genom att hålla på toppen i 10 sekunder och sedan följa upp med 10 barn crunches . Baby crunches håller en crunch på toppen och gör mini pulser .
4 .
Nästa ligga platt på rygg och placera vänster ben över höger och gör sidan crunches , med din vänstra arm till höger ben . Upprepa detta 10 gånger och sedan byta ben ytterligare 10 reps .
5 .
Nästa ligga platt på marken med händerna något placeras under din rumpa och håll fötterna ungefär tio inches från marken . Se till att ryggen är på marken . Om det inte är upp fötterna lite högre och tryck bäckenet till ceiling. Hold i 20 sekunder .
6 .
Utan sätta fötterna ner börjar göra cykel cruches för en uppsättning av 10 .
7 .
igen utan att sätta fötterna ner gör en uppsättning av 10 scissor sparkar .
8 .
Vila i 2o sekunder . För att få en bättre stretch, låg benen platt och sätt händerna rakt ovanför dig huvudet på marken .
9 .
Nästa göra en omvänd planka . Ligg platt på rygg med händerna under dina men och fötterna platt på golvet med knäna pekade uppåt . Lyft sedan rumpan från marken och håll i 30 sekunder . Gör detta för 3 set .
10 .
Nästa ligga platt på marken igen med händerna under rumpan eller bakom huvudet . Lyft fötterna från marken omkring tio inches börjar då att rotera fötterna i en medsols rörelse tio gånger , upprepa tio gånger går i moturs riktning . Återgå fötter tillbaka till utgångsläget och hålla 20 sekunder och släpp .
11 .
Rulla över på alla fyra och gå in i ett barn utgör för att vila ryggen .
12 .
Det är några av stegen för att hjälpa dra dina magmuskler för en bättre träning. Se till att du stretchar innan och efter träningspasset .


Previous:nothing Next:hur till återvinna från halsen strålning & tjockt slem

Relaterade artiklar


 • Vad är funktionen av sebum?
 • genetik kontra miljö fetma hos barn
 • Hur får man en DNA-test när du är gravid
 • förlängda effekten av en bröstpump
 • återhämtningstiden från en c - sektion
 • blygdläppar smärta medan mens
 • om hCG doser
 • Vilka är de normala nivåerna för en CBC blodprov?
 • hur man minnas förebyggande medicinska behandlingar
 • Vilka mediciner kan en ammande mamma ta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com