effekterna av jäst i kroppen

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-12-14

Du behöver :
1 1 /4 varv för " polar "-typ fleecetyg , 45 inches bred
. Måttband.
Skärbräda eller matta .
Märkning penna.
Vass sax.
Linjal .

Effekterna av jäst i kroppen ofta rör med någon typ av svampinfektion . Candida albicans är en form av jäst som kan orsaka infektioner . Men , 80 procent av människor leva med denna typ av jäst i sina kroppar med ingen effekt . ( Referens 1 ) Vissa typer av jäst och som påstås ha en hälsosam inverkan på kroppen , och näringsmässiga jäst är ett kosttillskott populärt med dem på en vegetarisk eller vegansk kost . ( Resource 2 )

Jäst Infektioner

Det finns flera typer av infektioner , som är vanliga i samband med naturliga förekomsten av Candida albicans . Bland dessa är vaginit , muntorsk och flera typer av gemensamma baby utslag . Dessa typer av infektioner uppstår oftast när immunförsvaret har försvagats av sjukdom eller läkemedel eller om antibiotika ha stört kroppens naturliga balans när striderna mikroorganismer . ( Referens 2 )

Jäst syndrom

Jäst syndrom identifieras som dålig hälsa med sådana symptom som trötthet , huvudvärk och dåligt minne . Detta villkor skylls på överväxt av Candida albicans i tarmen . Det finns kost planer som betonar att eliminera socker, mjöl, jäst och ost från kosten för att begränsa denna jäst och förbättra hälsan. Dr Brent Bauer från Mayo-kliniken , men säger att det finns få bevis för att stödja diagnosen detta syndrom eller giltigheten av de påstådda hälsofördelar . ( Referens 3 )

Red Jäst Rice

Red jäst ris är en produkt av jäst odlas på ris och har historiskt konsumeras i flera asiatiska länder på grund av dess medicinska egenskaper . Mayo Clinic rapporter röd jäst ris verkar för att sänka LDL-kolesterol och har fördelar i samband med hjärt- kärlsjukdomar och diabetes. Emellertid har dessa resultat inte varit standardiserade och anses inte vara förutsägbar . ( Resurs 1 )

näringsmässiga jäst

näringsmässiga jäst , som vanligen kallas bryggerijäst , är en driven och tillsätts ofta som krydda i livsmedel för att öka näringsvärde och smak . Detta är en avaktiverad jäst , vilket är en källa till B- vitaminer , aminosyror och andra mineraler . Observera att du aldrig ska konsumera aktiv ( bakning ) jäst som ett komplement eftersom det kommer att fortsätta att växa i tarmen och faktiskt bryter vitamin B i kroppen . Sundance naturliga livsmedel rapporterar att näringsmässiga jäst också hjälper till att reglera blodsockret, vilket är viktigt för diabetiker och personer som har problem med lågt blodsocker. (Resource 2) näringsmässiga jäst finns även i tablettform, så det kan tas i exakta doser, och påverkar kroppen med avseende på mag-frågor, akne och åderförkalkning. (Resource 3)

Previous:nothing Next:hur man kör med yrsel

Relaterade artiklar


 • manlig impotens på grund av operation
 • Vilka är orsakerna till anfall i tonåren kvinnor ?
 • vad är HPV dysplasi ?
 • ingredienser i ett salt SITTBAD
 • hur du förlänger ditt liv
 • hem rättsmedel för småbarn torr hårbotten på vintern
 • Vad är atypiska celler i ett cellprov ?
 • Svampen & håravfall
 • hur du testar din ph
 • agus vs ascus cellprov
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com